Surfplattor

Surfplattor:

Grattis till ditt nya Dell-system.

I vår omfattande kunskapsbas nedan finns instruktioner och vägledning om hur du konfigurerar din nya produkt.

Konfiguration och uppdateringar
Försäkra dig om att systemet är uppdaterat med de allra senaste programversionerna och drivrutinerna

Kom igång
Dell erbjuder detaljerade anvisningar för hur du installerar din utrustning för att komma igång så snabbt som möjligt.

Andra användbara åtgärder:

Verifiera ditt konto

När du verifierar informationen på ditt Dell-konto får du tillgång till anpassad support för ditt system från det ögonblick du börjar använda det.

Hjälp med felsökning

Bli en del av vår gemenskap

Nu när du har köpt ett Dell-system är du del av en stor gemenskap av andra ägare till Dell-produkter som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

• Konfigurera Dell Venue Tablet
  • Video: Konfigurera Venue Tablet för Android-operativsystem
    Klicka här

• Konfigurera Venue-surfplattan för Windows 8
  • Konfigurera Venue-surfplattan för Windows 8 (på Engelska)
    Klicka här