Premier-inloggning Logga in

Komma igång: Surfplattor

Surfplattor:

Grattis till ditt nya Dell-system.

Använd vår omfattande kunskapsbas nedan för instruktioner om hur du konfigurerar din nya produkt.

Konfiguration och uppdateringar
Försäkra dig om att systemet är uppdaterat med de allra senaste programversionerna och drivrutinerna.

Anslut dig
Dell erbjuder detaljerade anvisningar för hur du installerar din utrustning för att komma igång så snabbt som möjligt.

Andra användbara åtgärder:

Verifiera ditt konto

När du verifierar informationen på ditt Dell-konto får du tillgång till anpassad support för ditt system från det ögonblick du börjar använda det.

Hjälp med felsökning

Bli en del av vår gemenskap

I och med köpet av ditt Dell-system är du nu en del av en stor och hjälpsam gemenskap av ägare till Dell-produkter som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.