Premier-inloggning Logga in

Hitta din service tag-etikett: stationär dator

Hur du hittar service tag-etiketten på en stationär Dell-dator.

Dells service tag-nummer är en identifierare som består av sju tecken och är unik för din produkt. Förutom service tag-numret finns det en Express Service-kod som är en 10-siffrig numerisk version av service tag-numret och som kan knappas in i en telefon för samtalsdirigering. De flesta Dell-produkter har ett service tag-nummer men det finns en del tillbehör och kringutrustning som inte har det. Stationära och bärbara datorer, servrar och lagringsenheter, skrivare och mobila enheter (t.ex. mobiltelefoner och surfplattor) har i allmänhet ett service tag-nummer.

De stationära datorsystemen inkluderar följande modellnamn: Dimension, Inspiron, Optiplex, XPS, Vostro, Alienware och Precision Workstation.

Service tag-etiketten brukar finnas på datorns baksida men kan också finnas på ovansidan eller på sidan.

Stationära datorer

Vissa datorer har en åtkomstpanel på framsidan. Service tag-etiketten finns oftast bakom panelen.

Stationära datorer