Stationära datorer

Hitta service tag-koden på en stationär Dell-dator

Förutom service tag-koden som består av 7 tecken finns en express-service tag som är en 10-siffrig numerisk version av service tag-koden. Båda koderna brukar finnas på baksidan av datorn men kan även finnas på ovansidan eller på sidan. Dell använder de här produktidentifierarna för att få information om enhetens tekniska egenskaper och serviceavtal så att vi kan ge personligt anpassade supportalternativ.

De stationära datorsystemen inkluderar följande modellnamn: Dimension, Inspiron, Optiplex, XPS, Vostro, Alienware och Dell Precision Workstation.

Titta på den här videon om du vill veta hur du hittar din service tag (1:45), (endast engelska)