Premier-inloggning Logga in

Hitta din service tag-etikett: serverlagring

Hur du hittar service tag-etiketten på Dells servrar och lagringssystem

Dells service tag-nummer är en identifierare som består av sju tecken och är unik för din produkt. Förutom service tag-numret finns det en Express Service-kod som är en 10-siffrig numerisk version av service tag-numret och som kan knappas in i en telefon för samtalsdirigering. De flesta Dell-produkter har ett service tag-nummer men det finns en del tillbehör och kringutrustning som inte har det. Stationära och bärbara datorer, servrar och lagringsenheter, skrivare och mobila enheter (t.ex. mobiltelefoner och surfplattor) har i allmänhet ett service tag-nummer.

Företagsserver- och lagringssystem inkluderar följande modellnamn: PowerEdge-servrar, PowerVault och DellEMC lagringslösningar.

Service tag-etiketten sitter vanligen på baksidan på dessa enheter.

Serverlagring