Identifiera din stationära dator från Dell

Hitta service tag-numret för din stationära dator från Dell

Service tag-numret består av 7 alfanumeriska tecken och express service-koden är en 10- till 11-siffrig numerisk version av service tag-koden.
Dell använder de här produktidentifierarna för att få information om enhetens tekniska egenskaper och serviceavtal så att vi kan ge personligt anpassade supportalternativ.

På stationära datorer från Dell brukar service tag-etiketten finnas på datorns baksida men den kan också finnas på ovansidan eller på sidan.

Nyare Dell service tag används på ovansidan eller sidan

Användare av Windows kan identifiera service tag-numret automatiskt med hjälp av SupportAssist.
Få information om hur du hittar service tag-numret genom att använda Kommandotolken i Windows.

Video
I våra videor hittar du steg-för-steg-hjälp och information som kan besvara din fråga. Videorna är på engelska. Översatta undertexter finns på vissa språk. Fler videor finns i vårt videobibliotek.

Titta på den här videon om du vill se var du hittar service tag-etiketten på din stationära Dell-dator. Om du inte kan hitta den går du från systemstart via Hitta din stationära dators service tag-nummer.