• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Dell Digital Delivery

Skaffa din programvara på ett enklare sätt

Dell Digital Delivery erbjuder ett enkelt och nytt sätt att köpa programvara när du köper en dator. Ladda ner och installera tillgängliga programvarutitlar på utvalda system automatiskt. Allt som krävs är en internetanslutning och några minuter av din tid, vilket innebär att du får ett Dell-anpassat system på kort tid och direkt kan återgå till arbetet.

• Automatisk installation – Du behöver inte ha några inloggningsuppgifter, besöka webbplatser, vänta på e-postmeddelanden, hitta licensinformation eller använda DVD-skivor. Så fort du har anslutit till internet sköter Dell Digital Delivery resten.
  • Möjlighet att återställa – Oavsett om du ska installera om ett program eller göra en fullständig systemåterställning håller Dell Digital Delivery reda på dina inköp och automatiserar processen. Om du behöver göra en ominstallation i framtiden slipper du alltså leta reda på dina CD- eller DVD-skivor.
  • Privat och säkert – Dell Digital Delivery länkar information om din dators maskinvara till en licensdatabas för Dell-programvara via en säker, krypterad kanal. I enlighet med Dells integritetspolicy (på engelska) offentliggörs inte din personliga information eller delas med tredje part.
  • Miljövänligt – Med Dell Digital Delivery kan du minska pappers- och plastavfall eftersom de flesta program skickas med mycket förpackningsmaterial (även om de inte längre innehåller tryckta handböcker). Dessutom behöver du inte åka till någon butik.

Dell Digital Delivery-programmet är förinstallerat på de flesta Dell-system. Om du behöver installera om programmet väljer du din produkt från Drivrutiner och nerladdningsbara filer(på engelska). Välj kategorin Program för att hitta programmet Dell/Alienware Digital Delivery.

Dell Digital Delivery

Hur fungerar det?
    Med Dell Digital Delivery kan du köpa utvalda programvarutitlar samtidigt som du beställer din dator. När du får datorn hämtas och installeras programvaran automatiskt från internet.
    För att du ska kunna ladda ner din programvara med Dell Digital Delivery krävs en internetanslutning.

Så här fungerar det:

• Välj bland utvalda programvarutitlar när du beställer din nya dator på Dell.com
  • När du har tagit emot datorn och satt igång den får du hjälp med installationen, inklusive anslutning till internet. En bredbandsanslutning är att rekommendera.
  • Installationsprogrammet för Dell Digital Delivery körs automatiskt och den programvara du köpt laddas ner och installeras av Dell.
  • Du får inga medier (CD- eller DVD-skivor) eller tryckt dokumentation för programvara som köps med Dell Digital Delivery, eftersom onlineåterställning ingår i ditt köp.

Dell Digital Delivery

Guide och allmän information
Systemkrav
    System som stöds:
    • Alienware
    • Inspiron
    • Vostro
    • XPS
    • Latitude
    • OptiPlex
    • Dell Precision
    Lägsta systemkrav:
    • Microsoft Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    • Processor på 1 GHz eller snabbare
    • Minst 512 MB RAM-minne
    • Minst 512 MB tillgängligt utrymme på hårddisken
    • Bildskärmsupplösning på 800 × 600
    • Bildskärmsfärger – 256 färger
    • Internetåtkomst
Kundsekretess
    Privat och säkert
    Dell Digital Delivery länkar information om din dators maskinvara till en licensdatabas för Dell-programvara via en säker, krypterad kanal. I enlighet med Dells integritetspolicy offentliggörs inte din personliga information och den delas inte med andra (tredje part).
    Kundernas integritet är ytterst viktig för oss på Dell.
    Dell samlar inte in någon information om datoranvändning utöver det som krävs för Dells supportverktyg. Vi samlar alltså inte in information om internetanvändning eller privata filer. Vi säljer inte heller den information som vi samlar in med hjälp av Dells supportverktyg och avslöjar inte på något annat sätt uppgifterna i kommersiellt syfte.
    Dells integritetspolicy gäller för information som samlas in med hjälp av Dells supportverktyg. Om du vill läsa Dells integritetspolicy klickar du här (på engelska).
Video
I våra videor hittar du stegvis hjälp och information som kan ge svar på din fråga.

Fler videor finns i vårt videobibliotek. Videorna är på engelska. Översatta undertexter finns på vissa språk.

Andra resurser

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få tillgång till alla våra artiklar i kunskapsbanken.
esupport-picture-2
Dell Download Center
Installera om din programvara eller hämta den senaste programvaran du just har köpt.