Preskočiť na hlavný obsah
  • Zadávajte objednávky rýchlo a jednoducho
  • Pozrite si svoje objednávky a sledujte priebeh doručenia
  • Vytvorte si zoznam svojich produktov a majte ho vždy poruke
  • Spravujte svoje lokality Dell EMC, produkty a kontaktné informácie na úrovni produktov pomocou Správy informácií o spoločnosti.

Medzinárodná podpora firmy Dell

Služby firmy Dell sú dostupné na celom svete a vďaka programu medzinárodných služieb firmy Dell máte istotu, že našu podporu a servis budete môcť využiť aj vtedy, keď budete so svojím produktom značky Dell v zahraničí.

Cieľom medzinárodnej podpory firmy Dell je poskytovať zákazníkom v zahraničí čo najlepšiu podporu, no jej rozsah závisí od miestnej dostupnosti náhradných dielov a technikov. Náhradné diely vyrábané pre konkrétne krajiny, ako sú napríklad klávesnice, zvyčajne nie je možné kúpiť mimo krajiny, pre ktorú boli vyrobené.

Ak potrebujete podporu na zahraničných cestách, na webovej stránke Kontaktujte oddelenie technickej podpory vyberte krajinu, v ktorej sa nachádzate, a zadajte číslo servisného tagu. Ak chcete získať telefónne čísla, na ktorých je podpora v krajine dostupná, vyberte medzinárodnú podporu.  Chceli by sme vás však upozorniť, že ak sa váš produkt v krajine nepredáva, podporu neposkytujeme a využiť ju budete môcť až po návrate domov.

Upozornenie: Zákazníci spoločnosti Alienware, ktorí vyžadujú medzinárodný záručný servis v Číne (s výnimkou Hongkongu, Taiwanu a Macaa), musia na vykonanie opravy predložiť nasledujúce dokumenty: doklad o kúpe (napríklad oficiálna objednávka, dodací list, záznam o predaji alebo faktúra) a doklad totožnosti cestujúceho zákazníka (pas s platným vízom do alebo z krajiny, kde bol produkt zakúpený).

Ďalšie zdroje

Knižnica podpory
Knižnica podpory
Získajte prístup k všetkým článkom z našej databázy poznatkov.