Vianmäärityksen apuohjelmat

Voimme korjata laitteesi tai lähettää uudet osat muutamassa minuutissa.

Pikatesti tarkistaa Windows-pohjaisen tietokoneen tai tablet-laitteen kiintolevyn, muistin, suorittimen ja levyaseman virheiden varalta. Jos testissä havaitaan virhe, se korjataan automaattisesti. Saat meiltä myös vianmääritysehdotuksia ja kattavampaa testausta koskevia suosituksia. Lisäksi autamme sinua hankkimaan tarvittaessa sopivat varaosat. (Vaihto-osat ovat ilmaisia, jos laitteen takuu on voimassa.)

Suositeltu
Suorita pikatesti yleisten laitteisto-ongelmien löytämiseksi.
Arvioitu aika: 10 minuuttia

Voit tarkastella kaikkia Dellin diagnostiikkatestejä, mukaan lukien oireisiin perustuvia ja kattavia tarkistuksia, siirtymällä tuotetukeen ja tunnistamalla laitteesi.