Diagnostikk

Vi kan reparere enheten din eller sende deg nye deler på noen få minutter.

Hurtigtesten søker gjennom harddisken, minnet, prosessoren og diskstasjonen for feil på Windows-baserte PC-er eller nettbrett. Hvis det blir funnet en feil, reparerer vi den automatisk, foreslår feilsøkingstrinn, anbefaler en mer omfattende test eller hjelper deg med å skaffe kompatible reservedeler. (Reservedeler er kostnadsfrie hvis du er dekket av servicen.)

Anbefalt
Kjør en rask test for vanlige maskinvareproblemer.
Beregnet tid: 10 minutter

Hvis du vil se alle diagnostiseringstestene, inkludert symptombaserte og omfattende søk, kan du gå til produktstøtten og finne enheten din.