Kontakt ossLogg på

Støttehistorikk og utsendelsesstatus for deler

Min støttehistorikk
Dell-kundenummeret er et referansenummer som identifiserer deg som Dell-kunde. Dette nummeret er å finne i e-posten med bestillingsbekreftelse som du får tilsendt når kjøpet er under behandling.
En ekspresservicekode er en numerisk konvertering av en service-ID.
Et støtteforespørselsnummer er en unik identifikator som sendes ut av kundestøttemedarbeideren hos Dell, og som brukes til å kontrollere status for støtteforespørselen for produktet.
Servicehenvendelsesnummer/forsendelsesnummer er en unik identifikator du får fra kundestøtterepresentanten fra Dell for å kontrollere statusen til en tekniker eller en erstatningsdel som sendes hjem til deg eller til arbeidsplassen din.
Dells service-ID-er er unike identifikatorer for hvert Dell-produkt. En service-ID er en alfanumerisk kode med fem til sju sifre.
Notice
*
Vi kan ikke verifisere service-ID-en eller ekspresservicekoden du har angitt. Bekreft oppføringen, eller velg ett av alternativene til høyre.
Tips for å bekrefte oppføringen: Det er mulig at enkelte tegn kan blandes sammen, for eksempel "S" og "5, "B" og "8" eller D og null.
Hvis du fortsetter å få denne feilmeldingen, kan du ringe teknisk kundestøtte for å få hjelp
Service-ID-en må fylles ut. Oppgi service-ID.
Service-ID-en eller ekspresservicekoden du oppgav, har feil format. Oppgi en gyldig service-ID eller ekspresservicekode.
Beklager, men denne tjenesten er midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere.
Du har skrevet inn feil service-ID flere ganger. Skriv inn en gyldig service-ID eller en gyldig ekspresservicekode samt verifiseringskoden du finner nedenfor. Du kan også forsøke å automatisk finne service-ID-en.
Det er en feil med noe som ble angitt. Skriv inn service-ID-en eller ekspresservicekoden på nytt, og skriv deretter inn verifiseringskoden i feltet nedenfor.
Bruk denne siden til å få vite akkurat hvilket trinn den gjeldende forespørselen din befinner seg i, eller til å vise informasjon om tidligere forespørsler.


  • Vis en liste over støtteforespørslene du har sendt via Internett for kontoen din.
  • Kontroller statusen eller vis historikken for forespørslene dine om produktstøtte.
  • Kontroller statusen eller vis historikken for en tekniker eller en del som skal sendes hjem til deg eller til arbeidsplassen din.