Kontakta ossPremier-inloggning Logga in

Överföring av äganderätt

  • 1 Identifiera system
  • 2 Information om tidigare ägare
  • 3 Information om ny ägare
  • 4 Granska

Dell gör det enkelt att överföra serviceavtal och äganderätt för Dell-produkter från en ägare till en annan och från ett land till ett annat. Överföringsprocessen kan ta upp till sju arbetsdagar för överföringar inom landet och upp till 10 arbetsdagar för internationella överföringar.
Observera att det inte är alla typer av produkter och serviceavtal som kan överföras utanför inköpslandet. I den här listan hittar du de vanligaste typerna av serviceavtal som inte kan överföras.

Om du begär en överföring för produkttyper som EqualLogic och Compellent kan dessa lyda under licens- eller andra avtalsbegränsningar som inskränker dina rättigheter. Om så är fallet för din produkt kommer en Dell-representant att kontakta dig inom en timme.

Observera: Ofullständiga eller felaktiga uppgifter leder till att behandlingen av din begäran fördröjs, och kan resultera i att överföringen av äganderätten nekas.
EBAY- och AMAZON-kunder: Observera att ytterligare uppgifter om köpet kan komma att begäras innan överföringen av äganderätten äger rum

För överföring av Dell EqualLogic-produkter, kontakta Support för EqualLogic

Om du behöver registrera en produkt från detaljhandeln, gå till www.dell.com/register

Sitter du vid systemet nu?
Vi kan hitta din dators Service Tag-nummer och Express Service-kod åt dig.
För (10) taggar eller fler använder du filerna för massöverlåtelse nedan.
Observera att det finns en internationell och en inhemsk fil och att ALLA fält måste fyllas i för att din begäran ska kunna behandlas.
(Inhemsk = USA till US; internationell = alla andra överföringstyper)
Om inte så kan du söka efter ett annat eller flera andra system
Service Tag-nummer * Tooltip Icon
Dells Service Tag-nummer är unika identifierare för varje Dell-produkt. Ett service Tag-nummer är en kod som består av fem till sju alfanumeriska tecken.
Express Service-kod Tooltip Icon
En Express Service-kod är en numerisk omvandling av ett Service Tag-nummer.
Lägg till fler Service Tag-nummer