Miten löydän videoita?

Voit joko hakea tai selata videoita luokan mukaan. Tee haku kirjoittamalla hakusanat hakupalkkiin ja napsauttamalla Hae-painiketta. Voit rajoittaa haun tiettyihin luokkiin hakupalkin alapuolella olevien suodatusvaihtoehtojen avulla.

Miksi en löydä kaikkia tietyn tuotteen videoita?

Aloita haku valitsemalla hakupalkin alapuolelta Oma tuote. Tämä valinta rajoittaa haun vain valittuun tuotteeseen liittyviin videoihin. Kirjoita hakusanat. Hakutulokset sisältävät vain tiettyyn tuotteeseen liittyvää sisältöä. Huomaa, että videot koskevat usein useita tuotteita, eikä niissä välttämättä viitata tiettyyn tuotteeseen nimeltä.
Vaihtoehtoisesti voit selata videoluetteloa tietyn tuotteen mukaan. Valitse haluamasi tuote ja selaa sitten saatavilla olevia videoita napsauttamalla tiettyä sivunumeroa tai siirtymällä eteenpäin nuolipainikkeiden avulla.
Videoita lisätään säännöllisesti. Jos tiettyyn aiheeseen liittyvää videota ei löydy, se saatetaan julkaista myöhemmin. Jos haluat pyytää uutta sisältöä, jaa Palaute tai siirry sivustoon Dell Community Forum -keskustelualue lisätukea varten.

Mitä Omat soittolistani ovat?

Luettelot ovat käyttäjien luomia videokokoelmia. Videosivustossa on erillinen osio soittolistojen tallentamista ja hallintaa varten. Tutustu seuraaviin luettelonhallinnan kysymyksiä koskeviin ohjeisiin:
Soittolistojen tallentaminen:
  • Kirjaudu omaan tiliisi, mikäli et ole jo kirjautunut.
  • Eikö sinulla ole tiliä? Valitse Rekisteröidy ja mukauta -linkki, jos haluat luoda tilin.
  • Kirjaudu sisään omaan tiliisi ja napsauta -painiketta.
  • Add to Playlist
  • Luo uusi soittolista valitsemalla avattavasta valikosta Uusi luettelo tai lisää video aiemmin luotuun soittolistaan valitsemalla haluamasi soittolista.
  • Add to Playlist
  • Video lisätään sitten soittolistan loppuun.
  • Soittolistojen tarkastelu:
  • Kirjaudu omaan tiliisi, mikäli et ole jo kirjautunut.
  • Eikö sinulla ole tiliä? Valitse Rekisteröi ja mukauta -linkki, jos haluat luoda tilin.
  • Tarkastele omaan tiliisi tallennettuja soittolistoja valitsemalla Omat soittolistat.
  • Viewing Lists
  • Soittolistoja voi tarkastella, poistaa, tallentaa nimellä, jakaa tai nimetä uudelleen tässä näkymässä.
  • Tarkastele soittolistaa laajentamalla osio napsauttamalla nuolta.
  • Toista soittolistassa oleva video napsauttamalla videosoittimen kuvaa.
  • Soittolistojen muokkaus:
  • Kun valitaan Poista, soittolista poistuu pysyvästi tililtä.
  • Kun valitaan Tallenna nimellä, soittolistan sisältö kopioidaan uuteen, samannimiseen soittolistaan ja nimen perään lisätään numero.
  • Kun valitaan Jaa, voidaan lähettää soittolistaan vievä sähköpostilinkki.
  • Järjestä soittolista uudelleen valitsemalla ja siirtämällä listalla olevia videoita.
  • Voit myös poistaa videoita listalta. Soittolista voidaan nimetä uudelleen painamalla soittolistan nimeä. Uusi nimi tallentuu vain silloin, kun sen vieressä olevaa Nimeä uudelleen -painiketta painetaan.
  • Mikä on Katselujono?

Jono on paikka, johon voidaan väliaikaisesti tallentaa videoita, joita käytetään yhden istunnon aikana. Kun sivulta poistutaan, jonossa olevat nimikkeet poistetaan. Ominaisuuden avulla haettuja tai selattuja videoita voidaan väliaikaisesti kerätä yhteen paikkaan tarkastelua tai toistoa varten. Jos haluat tarkastella videojonoa myöhemmin, voit tallentaa videot luetteloon. Soittolista on käytettävissä tulevilla käyttökerroilla.

Kuinka pitkään soittolistani on saatavilla?

Jonot tallentuvat vain sivulle, jossa sitä käytetään. Soittolistat tallentuvat Omaan tiliin. Jotta palvelun jatkuvuus voidaan taata kaikille, käyttämättömät soittolistat poistetaan kahden vuoden toimettomuuden jälkeen. Soittolistojen tarkastelu tai muokkaus merkitsee viimeistä käyttöpäivää.

Mikseivät videot näy?

Videoiden virtauttamiseen käytetään Adobe Flash Player -ohjelmistoa. Mikäli sinulla on ongelmia videoiden toistamisen kanssa, ehdotamme, että asennat Flash Player -ohjelmiston uusimman version. Flash Player -ohjelmiston lataukset, asennusohjeet ja vianmääritystiedot ovat saatavilla täältä Adobe-verkkosivustossa
    Päivitä Adobe Flash Player -ohjelmisto seuraavalla tavalla:
  • Poista Flash Playerin aiemmat versiot.
  • Poista Flash-ohjelmisto Adoben virallisen poisto-ohjelman avulla.
  • Hanki Flash Playerin uusin versio.
  • Lataa Adobe Flashin uusin versio Adobe website.
  • Sulje selaimesi.
  • Suorita Adobe Flash -sivulta lataamasi asennustiedosto.
  • Avaa selain ja mene sivulle http://www.support.dell.com/video/ . Sinun pitäisi nyt pystyä katsomaan videoita ongelmitta.
  • Windows Vistan käyttäjille:
  • Ongelman Flashin poistossa tai uudelleen asentamisessa voivat johtua Microsoft Windows Vistan lupaongelmista.
  • Valitse Windows-painike näytön vasemmasta alakulmasta ja käytä sitten hakutoimintoa:
  • Tiedostopolku on C:\Windows\System32\Macromed\Flash\.
  • Napsauta hiiren kakkospainikkeella seuraavaa tiedostoa: FlashUtil9b.exe tai FlashUtil9e.exe.
  • Valitse Suorita järjestelmänvalvojana ja asenna päivitys.
  • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Mikäli ongelma ei ratkennut yllä olevien ohjeiden avulla, kokeile seuraavaa:
  • Poista väliaikaisesti käytöstä tietokoneesi ponnahdusikkunat estävä ohjelmisto.
  • Lisää http://ak.c.ooyala.com palomuuriohjelmistosi luotettujen sivujen joukkoon.
  • Varmista, ettei oletusvirtaussovellukseksi ole valittu sovelluksia kuten QuickTime, iTunes, Real Player tai Windows Media Player.
  • Lisää vianmääritysvihjeitä on Adobe Flash Player -sivustossa.
  • Mikä on Dell-videosoitin?

Dell-videosoitin on online-videosijainti, jonka avulla Dellin asiakkaat voivat katsella ja jakaa Dellin kirjastoon lisättyjä videoita.

Pystynkö jakamaan videoita?

Kyllä pystyt. Voit jakaa yksittäisen videon napsauttamalla videon vasemmassa alakulmassa olevaa Jaa-painiketta. Toiminnon avulla voit jakaa videon haluamissasi yhteisöpalveluissa ja linkkisivustoissa.
    Voit jakaa soittolistoja sähköpostitse. Valitse Luettelot ja napsauta sitten -painiketta. Toiminto luo linkin sisältävän sähköpostiviestin. Voit myös julkaista linkin manuaalisesti haluamassasi mediasivustossa.
    Share Lists

Miten videonavigointipalkkeja käytetään?

Video Navigation

1.Tätä painiketta käytetään videon toistossa tai toiston keskeytyksessä. Taukopainiketta painamalla toistettavan videon toistaminen taukoaa. Toistopainiketta painamalla videon katselua voi jatkaa taukopaikasta.
    2.Videon toiston aika
    3.Videon eteneminen
    4.Videon kokonaispituus
    5.Koko näytön tila
    6.Äänipainike, jolla äänenvoimakkuutta voidaan säätää tai ääni voidaan mykistää kokonaan
    7.Sivutuksen avulla voit siirtyä luettelossa olevien videoiden välillä
    8.Lisää soittolista kirjanmerkkeihin
    9.Tallenna video haluamaasi soittolistaan
    10.Jaa video haluamissasi yhteisöpalveluissa ja linkkisivustoissa
    11.Arvostele tämä video