Hvordan finner jeg videoer?

Du kan søke etter eller bla deg fram til videoer etter kategori. For å søke skriver du inn søkeord i søkelinjen og klikker på søkeknappen. Du kan avgrense søket til bestemte kategorityper ved å bruke alternativknappene for filter under søkelinjen.

Hvorfor finner jeg ikke videoer for et bestemt produkt?

Velg Mitt produkt under søkelinjen når du søker. Da filtreres resultatene slik at du får opp videoer med innhold som er relevant for produktet ditt. Skriv inn søkeordene, så får du resultater tilpasset produktet ditt. Vær oppmerksom på at videoene ofte er relevante for mange forskjellige produkter, så det er ikke sikkert at produktet ditt er nevnt ved navn.
Du kan også bla i videokatalogen basert på produktet ditt. Velg Mitt produkt og bla gjennom de tilgjengelige videoene ved å klikke på et sidetall i sidevekslingsdelen, eller bla gjennom sidene ved hjelp av pilknappene.
Videoer legges til jevnlig. Hvis du ikke finner problemet ditt nå, kan det likevel være tilgjengelig senere. For å be om nytt innhold kan du dele Tilbakemelding eller gå til Dells fora for å finne flere ressurser .

Hva er Mine spillelister?

Lister er videosamlinger som du kan opprette. På videoområdet finner du en del der du kan lagre og vedlikeholde spillelister. Nedenfor finner du vanlige spørsmål om listeadministrasjon:
Slik lagrer du spillelister:
  • Logg inn på Min konto hvis du ikke allerede er logget inn.
  • Har du ikke noen konto? Klikk på koblingen Registrer og tilpass for å opprette en konto.
  • Når du har logget deg på Min konto, klikker du på knapp.
  • Add to Playlist
  • Du kan enten opprette en ny spilleliste ved å klikke på Ny liste på rullegardinmenyen eller legge til videoen på en eksisterende spilleliste ved å velge spillelisten.
  • Add to Playlist
  • Videoen blir deretter lagt til på slutten av spillelisten.
  • Vise spillelister:
  • Logg inn på Min konto hvis du ikke allerede er logget inn.
  • Har du ikke noen konto? Klikk på koblingen Registrer og tilpass for å opprette en konto.
  • Velg Mine spillelister for å vise alle spillelister som er lagret i Min konto.
  • Viewing Lists
  • Fra dette skjermbildet kan du vise, slette, lagre, dele eller gi nytt navn til spillelister.
  • Du viser en spilleliste ved å klikke på pilen for å utvide delen.
  • Spill av en video i en spilleliste ved å klikke på avspillingsbildet.
  • Redigere spillelister:
  • Når Slett er valgt, fjernes spillelisten fra kontoen for godt.
  • Når Lagre som er valgt for en spilleliste, blir innholdet kopiert over til en ny spilleliste med samme navn og et tall lagt til på slutten.
  • Når Del er valgt, kan det sendes en e-postkobling til spillelisten.
  • Endre rekkefølgen på spillelisten ved å klikke på og dra videoene innenfor listen.
  • Eller fjern bestemte videoer fra listen. Hvis du klikker på spillelistetittelen, kan du gi spillelisten et nytt navn. Det nye navnet lagres først når du klikker på "Gi nytt navn" ved siden av navnet.
  • Hva er Vis kø?

Den er et sted der du kan lagre videofiler midlertidig for hurtig tilgang under den pågående økten. Elementer i køen fjernes når du navigerer bort fra siden. Med denne funksjonen kan videoer som du har søkt etter eller bladd deg fram til, samles midlertidig på ett sted for avspilling i rask rekkefølge. Hvis du vil se den samme videokøen om igjen senere, kan du lagre videoene i en liste som kan hentes fram igjen.

Hvor lenge lagres Min spilleliste?

Køer lagres bare så lenge webområdet er i bruk. Spillelistene lagres på Min konto. For at denne tjenesten skal fortsette å være tilgjengelig for alle, blir ubrukte spillelister fjernet etter 2 års inaktivitet. Når du viser eller redigerer en spilleliste, endres datoen for siste bruk.

Hvorfor spilles ikke videoene?

Videoer spilles av direkte via Adobe Flash-spilleren. Hvis du har problemer med å spille av og vise videoer, bør du installere den nyeste versjonen av Flash-spilleren. Flash-spiller her finner du nedlastinger, installeringsinstruksjoner og feilsøking på Adobes webområde
    Slik oppgraderer du versjonen av Adobes Flash-spiller:
  • Avinstaller eventuelle eldre versjoner av Flash-spilleren.
  • Last ned Adobes offisielle avinstallasjonsprogram for å fjerne Flash-spilleren.
  • Oppgrader til den nyeste versjonen av Flash-spilleren.
  • Last ned den nyeste versjonen av Adobe Flash-spilleren fra Adobe website.
  • Lukk webleseren.
  • Kjør installasjonsfilen som er lastet ned fra webområdet for Adobe Flash.
  • Åpne nettleseren og gå til dell.com/supportvideo . Nå skal du kunne se videoer!
  • For Windows Vista-brukere:
  • Hvis det ikke går å avinstallere Flash-spilleren og installere den på nytt, kan dette skyldes et problem med tillatelser fra Microsoft Windows Vista.
  • Bruk Windows-knappen nederst til venstre og deretter søkefunksjonen:
  • Gå til C:\Windows\System32\Macromed\Flash\.
  • Høyreklikk på følgende fil: FlashUtil9b.exe eller FlashUtil9e.exe.
  • Velg Kjør som administrator, og installer oppdateringen.
  • Start datamaskinen på nytt.
  • Hvis anvisningene ovenfor ikke løser problemet, kan du prøve følgende:
  • Deaktiver datamaskinens program for popup-blokkering midlertidig, slik at du kan kjøre tester.
  • Tillat http://ak.c.ooyala.com som et klarert område i brannmurprogrammet.
  • Kontroller at andre programmer som QuickTime, iTunes, Real Player eller Windows Media Player ikke er angitt som standardprogram for direkteavspilling.
  • Du finner flere feilsøkingstips på Adobe Flash Player webområde.
  • Hva er Dells videospiller?

Dells videospiller er et videoområde på Internett hvor Dells kunder kan vise og dele videoer som er blitt lagt til i Dell-biblioteket.

Kan jeg dele videoer?

Ja, det kan du. Du kan dele en individuell video ved å klikke på delingsknappen i hjørnet nede til venstre i videoen. Da kan du dele videoen via flere webområder for sosiale medier og koblingskonsolidering.
    Du kan også dele spillelistene via e-post. For å gjøre det må du klikke på Lister, og deretter klikke på knapp. Det blir opprettet en e-post med den aktuelle koblingen. Du kan også poste denne koblingen manuelt på webområdene for medier som du bruker .
    Share Lists

Hvordan bruker jeg videonavigasjonslinjene?

Video Navigation

1.Denne knappen brukes til å sette videoen på pause eller spille den. Hvis du klikker på pauseknappen mens videoen spiller, stopper den. Hvis du klikker på avspillingsknappen, fortsetter videoen fra det stedet hvor den ble satt på pause.
    2.Hvor lenge videoen har spilt
    3.Framdriftslinje for video
    4.Videoens totale lengde
    5.Fullskjermmodus
    6.Lydknapp, brukt til å dempe eller endre lydnivåene
    7.Sideinndelingen gjør at du kan navigere mellom videoer i listen
    8.Lag bokmerke for spillelisten din
    9.Lagre video til en valgfri spilleliste
    10.Del video med vanlige webområder for sosiale medier og koblingskonsolidering
    11.Ranger denne videoen