Kontakt ossPremier-innlogging Logg på

Støttevideoer

Har du service-ID-en eller ekspresservicekoden din?
Ja
Service-ID eller ekspresservicekode Informasjon
Service-ID-en er en unik kode på fem eller sju alfanumeriske tegn (bokstaver og tall). Du finner den på en hvit strekkodeetikett på datamaskinen eller den eksterne enheten fra Dell. En ekspresservicekode er en numerisk konvertering av en service-ID.
 
Lagre som standard Informasjon
Vi kan ikke verifisere service-ID-en eller ekspresservicekoden du har angitt. Bekreft oppføringen, eller velg ett av alternativene til høyre.
Tips for å bekrefte oppføringen: Det er mulig at enkelte tegn kan blandes sammen, for eksempel "S" og "5, "B" og "8" eller D og null.
Hvis du fortsetter å få denne feilmeldingen, kan du ringe teknisk kundestøtte for å få hjelp
Service-ID-en må fylles ut. Oppgi service-ID.
Service-ID-en eller ekspresservicekoden du oppgav, har feil format. Oppgi en gyldig service-ID eller ekspresservicekode.
Beklager, men denne tjenesten er midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere.
Vi kan ikke avgjøre hvilken produktmodell service-ID-en eller ekspresservicekoden du oppgav, gjelder. Skriv inn ID-en eller koden på nytt, eller velg ett av alternativene til høyre.
Du har skrevet inn feil service-ID flere ganger. Skriv inn en gyldig service-ID eller en gyldig ekspresservicekode samt verifiseringskoden du finner nedenfor. Du kan også forsøke å automatisk finne service-ID-en.
Det er en feil med noe som ble angitt. Skriv inn service-ID-en eller ekspresservicekoden på nytt, og skriv deretter inn verifiseringskoden i feltet nedenfor.
Nei