Hur hittar jag videor?

Du kan söka eller bläddra baserat på kategori för att hitta videor. Om du vill söka efter en video skriver du in sökorden i sökfältet och klickar på knappen Sök. Du kan begränsa sökningen till särskilda typer av kategorier genom att använda alternativknapparna för filtrering nedanför sökfältet.

Varför hittar jag inga videor för en specifik produkt?

Välj Min produkt nedanför sökfältet när du utför en sökning. Genom att välja detta kommer videorna att filtreras efter innehåll som är relevant för din produkt. Ange dina sökord så kommer resultaten som visas att vara specifika för din produkt. Observera att videorna ofta är relevanta för många olika produkter och kanske inte innehåller namnet på just din produkt.
Du kan även bläddra i videokatalogen baserat på produkt. Välj Min produkt och bläddra sedan bland de tillgängliga videorna genom att använda sidnumreringsdelen och klicka på ett specifikt sidnummer eller genom att använda pilknapparna för att bläddra framåt bland sidorna.
Nya videor läggs till regelbundet, så om det inte finns en som behandlar just ditt problem kan den finnas tillgänglig vid ett senare tillfälle. Om du vill begära nytt innehåll kan du dela din Kommentarer eller besöka Dell Community-forumet för att få tillgång till ytterligare resurser .

Vad är Mina spellistor?

Listor är samlingar med videor som du kan skapa. Det finns en del på videowebbplatsen som används för att spara och underhålla spellistor. Läs nedanstående information för att få instruktioner och svar på vanliga frågor om listhantering:
Spara spellistor:
  • Logga in på Mitt konto om du inte redan är inloggad.
  • Har du inget konto? Klicka på länken Registrera och anpassa för att skapa ett.
  • När du har loggat in på Mitt konto klickar du på knappen.
  • Add to Playlist
  • Du kan antingen skapa en ny spellista genom att klicka på Ny lista i listrutan eller lägga till videon i en befintlig spellista genom att välja en specifik spellista.
  • Add to Playlist
  • Videon läggs då till i slutet av spellistan.
  • Visa spellistor:
  • Logga in på Mitt konto om du inte redan är inloggad.
  • Har du inget konto? Klicka på länken Registrera och anpassa för att skapa ett konto.
  • Välj alternativet Mina spellistor för att visa en lista över alla spellistor som sparats i Mitt konto.
  • Viewing Lists
  • Från den här skärmbilden kan du hantera spellistorna med alternativen Visa, Ta bort, Spara som, Dela och byt namn.
  • Visa en spellista genom att klicka på pilen för att få en utökad vy.
  • Spela upp en video i en spellista genom att klicka på bilden i videospelaren.
  • Redigera spellistor:
  • När Ta bort väljs raderas spellistan permanent från kontot.
  • När Spara som väljs för en spellista kopieras innehållet till en annan spellista med samma namn och ett nummer i slutet av namnet.
  • När Dela väljs kan en e-postlänk till spellistan skickas.
  • Ändra listans spelordning genom att klicka på och dra videofilerna till en annan plats i listan.
  • Eller ta bort särskilda videor från listan. Om du klickar på spellistans titel kan du ändra namnet. Det nya namnet sparas endast om du klickar på Byt namn vid sidan om namnet.
  • Vad är Visningskön?

I kön kan du tillfälligt spara videofiler för att snabbt kunna komma åt dem under en pågående session. Objekten i listan tas bort när du navigerar bort från webbplatsen. Den här funktionen gör att du tillfälligt kan samla ihop videor från webbsökningar för att kunna spela upp eller granska dem i följd. Om du vill visa din videokö i framtiden kan du spara videorna i en lista, så blir spellistan tillgänglig under framtida sessioner.

Hur längre sparas Min spellista?

Kölistor sparas endast medan webbplatsen används. Spellistor sparas i Mitt konto. För att denna service ska vara tillgänglig för alla tas oanvända spellistor bort efter 2 års inaktivitet. Om du visar eller redigerar en spellista återställs datumet för den senaste användningen.

Varför spelas inte videor upp?

Alla videor direktuppspelas via Adobe Flash Player. Om du har problem med att spela upp och titta på videor bör du installera den senaste versionen av Flash Player. Flash Player- hämtningsbara filer, installationsanvisningar och felsökningshjälp finns här på Adobes webbplats
    Så här uppgraderar du Adobe Flash Player:
  • Avinstallera alla äldre versioner av Flash Player.
  • Hämta Adobes officiella avinstallationsprogram för att avinstallera Flash.
  • Uppgradera till den senaste versionen av Flash Player.
  • Hämta den senaste versionen av Adobe Flash från Adobe website.
  • Stäng ned din webbläsare.
  • Kör installationsfilen som du laddat ned från Adobe Flash-webbplatsen.
  • Öppna din webbläsare och gå in på http://www.support.dell.com/video/. Du ska nu kunna titta på videorna!
  • För användare av Windows Vista:
  • Om avinstallationen/ominstallationen av Flash inte fungerar kan detta bero på behörighetsproblem med Microsoft Windows Vista.
  • Använd knappen Windows längst ned till vänster och sedan sökfunktionen.
  • Gå in på: C:\Windows\System32\Macromed\Flash\.
  • Högerklicka på följande fil: FlashUtil9b.exe eller FlashUtil9e.exe.
  • Välj Run as Administrator (Kör som administratör) och installera uppdateringen.
  • Starta om datorn.
  • Om instruktionerna ovan inte hjälper dig att lösa problemet kan du försöka med följande:
  • Avaktivera tillfälligt det program för blockering av popup-fönster som är installerat på din dator för att se om det fungerar.
  • Lägg till http://ak.c.ooyala.com som en betrodd plats i din brandväggsprogramvara.
  • Kontrollera att andra program såsom QuickTime, iTunes, Real Player eller Windows Media Player inte har angivits som standardprogram för direktuppspelning.
  • Om du vill ha ytterligare felsökningstips kan du besöka Adobe Flash Player webbplatsen.
  • Vad är Dell Video Player?

Dell Video Player är en plats för videor online där Dell-kunder kan visa och dela videor som har lagts till i Dell-biblioteket.

Kan jag dela dessa videor?

Ja, det kan du. Du kan dela en särskild video genom att klicka på knappen Dela längst ned i videons vänstra hörn. På så sätt kan du dela videon via ett flertal sociala medier och länksamlingar.
    Du kan även dela dina spellistor via epost. Detta gör du genom att klicka på Listor och sedan på knappen. Ett e-postmeddelande som innehåller länken kommer att skapas. Du kan också publicera länken manuellt på dina mediewebbplatser.
    Share Lists

Hur använder jag navigeringsfälten för videor?

Video Navigation

1. Den här knappen används för att pausa eller spela upp videon. Om du klickar på pausknappen medan videon spelas upp pausas videon. Om du klickar på uppspelningsknappen återupptas videon från det ställe där den pausades.
    2. Den tid som videon har spelats upp
    3. Förloppsindikator för video
    4. Videons totala längd
    5. Helskärmsläge
    6. Ljudknappen används för att stänga av ljudet eller ändra ljudnivån
    7. Sidindelningen gör att du kan navigera mellan videorna i din lista
    8. Bokmärk din spellista
    9. Spara en video i valfri spellista
    10. Dela videon via vanliga sociala medier och länksamlingar
    11. Betygsätt den här videon