Geluidsproblemen met uw Dell desktop oplossen

Geluidsproblemen met uw Dell desktop oplossen


Samenvatting van het artikel: Dit artikel verschaft informatie over het oplossen van geluidsproblemen met uw Dell desktop.Inhoudsopgave:

  1. Geluidsproblemen met de harde schijf op een desktop oplossen
  2. Geluidsproblemen met een optisch station op een desktop oplossen
  3. Problemen met een lawaaierige ventilator oplossen op een desktop
  4. Geluidsproblemen met een desktopmonitor oplossenOnderwerp 1.


Geluidsproblemen met de harde schijf op een desktop oplossenIn dit artikel wordt uitgelegd hoe u geluidsproblemen met harde schijven op een desktop kunt oplossen.

Geluidsproblemen met de harde schijf op een desktop oplossenOnderwerp 2.


Geluidsproblemen met een optisch station op een desktop oplossenIn dit artikel wordt uitgelegd hoe u geluidsproblemen met optische stations op een desktop kunt oplossen.

Geluidsproblemen met een optisch station op een desktop oplossenOnderwerp 3.


Problemen met een lawaaierige ventilator oplossen op een desktopIn dit artikel wordt uitgelegd hoe u problemen met een lawaaierige ventilator op een desktop kunt oplossen.

Problemen met een lawaaierige ventilator oplossen op een desktopOnderwerp 4.


Geluidsproblemen met een desktopmonitor oplossenIn dit artikel wordt uitgelegd hoe u geluidsproblemen met een desktopmonitor kunt oplossen.

Geluidsproblemen met een desktopmonitor oplossenKlik op de onderstaande knop om via Twitter feedback te geven of hulp te vragen bij een van de punten in het bovenstaande artikel.


Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN153752

Laatste wijzigingsdatum: 14-04-2016 05:48


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.