Knowledge Base

Het kan erg lang duren voordat de Dell XPS 10 is opgeladen


Samenvatting van het artikel: Dit artikel behandelt het probleem dat het soms erg lang duurt voordat het dockingtoetsenbord van de XPS 10 is opgeladen.


Probleem:
Bezitters van de Dell XPS 10 tablet merken soms dat het erg lang duurt voordat de batterij van het dockingtoetsenbord is opgeladen, of dat deze batterij schijnbaar helemaal niet wordt opgeladen.

Discussie:
Als de batterij van het dockingstation helemaal is leeggelopen, zodat de lading 0% is, kan het tot 6 uur duren voordat de lading via het druppellaadproces is gestegen tot 1%; het kan daarna nog 4-6 uur duren voordat de lading weer 100% is.

Oplossing:
Dell Engineering is op de hoogte van dit probleem en onderzoekt een mogelijke oplossing. Dit probleem kan niet worden opgelost door het dockingtoetsenbord te vervangen. Het wordt ten sterkste aangeraden om de batterij van het dockingstation niet helemaal te laten leeglopen. Als de batterij helemaal is leeggelopen, laat u de batterij 's nachts opladen voordat u probeert deze te gebruiken zonder dat de wisselstroomadapter is aangesloten. 


Artikel-id: SLN153762

Laatste wijzigingsdatum: 24-03-2013 00:00


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.