Hvad er DDR3L-hukommelse?

Hvad er DDR3L-hukommelse?Denne artikel indeholder oplysninger om den DDR3L-hukommelse, der i øjeblikket leveres på nyere notebooks og bærbare pc'er fra Dell.


DDR3L-hukommelseskompatibilitet

Nyere notebook-systemer bruger 4. generations Intel-processorer, der kræver en ny type hukommelses-SoDIMM, som kaldes DDR3-Low Voltage eller "DDR3L".

Bemærk: Systemer, der bruger 4. generations Intel-processorer, er ikke bagudkompatible med almindelige DDR3-hukommelsesmoduler.

Hvis der indsættes et DDR3 SoDIMM-hukommelsesmodul i systemet, vil systemet ikke fuldføre POST (Power On Self Test). Der vises muligvis intet billede, og diagnosticeringslamperne blinker.

DDR3 ift. DDR3L

DDR3L:

  • DDR3L er stikbenskompatibel med DDR3.
  • DDR3L er et hukommelses-SoDIMM-modul med kapacitet til to forskellige spændinger og understøtter således drift ved både 1,5 V og 1,35 V.

DDR3:

  • DDR3 er et hukommelses-SoDIMM-modul med kapacitet til én spænding og understøtter kun drift ved 1,5 V.
  • Det er IKKE kompatibelt med systemer, der bruger 4. generations Intel-processorer, som udelukkende understøtter hukommelsesdrift ved 1,35 V.

DDR3L SoDIMM har "PC3L", hvorimod DDR3 SoDIMM har "PC3" i den JEDEC-kompatible tekst.

DDR3- ift. DDR3L-hukommelse

fig1: Billedet viser forskellen i mærkningen af et DDR3-hukommelsesmodul og et DDR3L-hukommelsesmodul.

 

Bemærk: Besøg siden Dell Memory Selector (Dells hukommelsesvælger) for at få yderligere hjælp til at købe systemhukommelse.

Du kan få mere hjælp til at løse hukommelsesproblemer i artiklen How to Troubleshoot and Resolve Memory issues with a Dell Notebook PC (Sådan udføres fejlfinding på og udbedring af problemer med hukommelsen på en Dell notebook-pc)
Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN153768

Sidste ændringsdato: 03.07.2018 12.47


Bedøm denne artikel

Nøjagtig
Nyttig
Nemt at forstå
Var denne artikel nyttig?
Ja Nej
Send os feedback
Kommentarer må ikke indeholde følgende specialtegn: <>()\
Vi beklager, men feedbacksystemet er nede i øjeblikket. Prøv igen senere.

Mange tak for din feedback.