Så här löser du problem med störande ljud på Dell-datorer

Så här löser du problem med störande ljud på Dell-datorer


Artikelsammanfattning: I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med konstiga ljud på Dell-datorer.Innehållsförteckning:

  1. Så här löser du problem med att hårddisken låter på stationära datorer
  2. Så här löser du problem med att den optiska enheten låter på stationära datorer
  3. Så här löser du problem med att fläkten låter på stationära datorer
  4. Så här löser du problem med ljud från bildskärmen på stationära datorerProblem 1.


Så här löser du problem med att hårddisken låter på stationära datorerI den här artikeln beskrivs hur du löser problem med ljud från hårddisken på stationära datorer.

Så här löser du problem med att hårddisken låter på stationära datorerProblem 2.


Så här löser du problem med att den optiska enheten låter på stationära datorerI den här artikeln beskrivs hur du löser problem med ljud från den optiska enheten på stationära datorer.

Så här löser du problem med att den optiska enheten låter på stationära datorerProblem 3.


Så här löser du problem med att fläkten låter på stationära datorerI den här artikeln beskrivs hur du löser problem med ljud från fläkten på stationära datorer.

Så här löser du problem med att fläkten låter på stationära datorerProblem 4.


Så här löser du problem med ljud från bildskärm på stationära datorerI den här artikeln beskrivs hur du löser problem med ljud från fläkten på stationära bildskärmar.

Så här löser du problem med ljud från bildskärm på stationära datorerKlicka på knappen nedan för att tweeta feedback eller be om hjälp om något i ovanstående artikel.


Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN153752

Senast ändrad: 2016-04-14 05:49


Betygsätt den här artikeln

Korrekt
Användbart
Lätt att förstå
Var den här artikeln till nytta?
Ja Nej
Skicka dina synpunkter
Kommentarer får inte innehålla följande specialtecken: <>()\
Vårt feedbacksystem är tyvärr ut funktion just nu. Försök igen senare.

Tack för dina synpunkter.