Skip to main content
  • Розміщуйте замовлення швидко і легко
  • Переглядайте замовлення та відстежуйте свій статус доставки
  • Створення списку своїх продуктів і доступ до нього
  • Керуйте своїми сайтами, продуктами та контактами на рівні продуктів Dell EMC за допомогою адміністрації компанії.

Скидання конфігурації BIOS за замовчуванням в системі може не збігатися з параметрами BIOS, налаштованими з заводу

Summary: У цій статті наведено відомості про "Скидання конфігурації BIOS за замовчуванням у системі може не збігатися з параметрами BIOS, настроєними з заводу".

This article may have been automatically translated. If you have any feedback regarding its quality, please let us know using the form at the bottom of this page.

Article Content


Symptoms

У всіх системах Dell Basic Input/Output System (BIOS) є можливість скидання до значення DEFAULT, що скидає всі налаштування BIOS до конфігурації Dell за замовчуванням для цієї моделі системи.

Деякі користувачі Dell помітили, що скидання налаштувань за замовчуванням в BIOS не може скинути конфігурацію BIOS, щоб вона відповідала параметрам BIOS при постачанні системи з Dell.

ПРИКЛАД: Параметр за замовчуванням для швидкого завантаження – «Ретельний», але для швидшого завантаження встановлено значення «Мінімальний».

Cause

Інформація про причини недоступна.

Resolution

У фірмовому BIOS Dell (OptiPlex, Latitude, Venue. і т.д.) кнопка Load Defaults або Restore Settings відновлює значення BIOS.

На Phoenix Branded, або American Megatrends Branded BIOS натискання клавіші F9 в BIOS буде завантажувати значення за замовчуванням.


Заводські настройки BIOS

Деякі параметри в системному BIOS можуть бути змінені з настройок за замовчуванням в процесі виробництва з різних причин.

Деякі з цих змін залежать від додаткового обладнання, встановленого в системі, інші зміни налаштувань можуть бути результатом відгуків клієнтів Dell про бажані налаштування, бажані користувачами системи.

Примітка: Параметри можна налаштувати за допомогою сценаріїв за допомогою Dell Command | Налаштування (раніше називалося Dell Client Configuration Toolkit - CCTK), коли є вимога до програми скинути деякі настройки до потрібного значення після завершення завантаження BIOS за замовчуванням.

Additional Information

Article Properties


Affected Product

Alienware, Inspiron, OptiPlex, Vostro, XPS, G Series, G Series, Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Fixed Workstations, Mobile Workstations

Last Published Date

24 Jul 2023

Version

4

Article Type

Solution