Highlighted
Laydbak403
1 Nickel

Alienware X51-R2, Stopped displaying anything

My X51-R2 appears to have taken a break. I get no video output from HDMI, DVI or that other style of connection. LOL. Computer still can power on and off but I do not get a bios screen when I start it up. Does this mean the graphics card may have went out or the motherboard? If its the graphics card, is there a way to confirm and test the graphics card? When this computer went out it felt like I lost my best friend. LOL just need a little assistance Thank You.

Tags (1)
0 Kudos
3 Replies

RE: Alienware X51-R2, Stopped displaying anything

Hi, 

What about the on-board HDMI port on the top (its around the USB ports)? This port is for the Integrated Intel card, so if you get an image using this port, it could very well be a problem with the discrete video card. 


Alienware Arena

Alienware-Rodrigo
Dell | Alienware Technical Support
#IWork4Dell
Opening your case does not void your warranty! Check out Alienware Artificial Intelligence
I can't always reply to PM's, if you need extra assistance visit: YouTube Logo Facebook Logo Twitter Logo

0 Kudos
Laydbak403
1 Nickel

RE: Alienware X51-R2, Stopped displaying anything

It was hidden under a little rubber thanks... Motherboard is good Thanks

0 Kudos
Laydbak403
1 Nickel

RE: Alienware X51-R2, Stopped displaying anything

Thank you Motherboard is functional... Got a new GTX 960 and installed it... Now I need to upgrade the power supply. Any recommendations?? Thanks I Have an Alienware X51 R2 and it currently powered by a 300W power pack Thanks...

0 Kudos