Highlighted
Suffix_Jnr
1 Copper

GTX 960 primary surface test failure WVC07-LKO

Jump to solution

When running a system scan via Support Assist on my new Alpha R2 all areas passed except for my video card which failed the primary surface test. My graphics card is an NVIDIA GeForce GTX 960. The error code is WVC07-LKO (not sure if they are zeros or letter O's). I haven't noticed any graphical problems when playing games. I have no outstanding drivers to install according to Dell System Detect. I believe the system came overclocked (I don't know much about computers so I'm not entirely sure what that means), would that have anything to do with it? I wasn't running any applications that were using the graphics card to my knowledge although I cannot be certain. What should I do?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Moderator
Moderator

RE: GTX 960 primary surface test failure WVC07-LKO

Jump to solution

Hi,

This is a bug with the Support Assist application, it has already been scaled. You do not have to worry about that.


Alienware Arena

Alienware-Eimy
Dell | Alienware Technical Support
#IWork4Dell
Opening your case does not void your warranty! Check out Alienware Artificial Intelligence
I can't always reply to PM's, if you need extra assistance visit: YouTube Logo Facebook Logo Twitter Logo

4 Replies
Moderator
Moderator

RE: GTX 960 primary surface test failure WVC07-LKO

Jump to solution

Hi,

This is a bug with the Support Assist application, it has already been scaled. You do not have to worry about that.


Alienware Arena

Alienware-Eimy
Dell | Alienware Technical Support
#IWork4Dell
Opening your case does not void your warranty! Check out Alienware Artificial Intelligence
I can't always reply to PM's, if you need extra assistance visit: YouTube Logo Facebook Logo Twitter Logo

Suffix_Jnr
1 Copper

RE: GTX 960 primary surface test failure WVC07-LKO

Jump to solution

Thank you, that puts my mind at ease 🙂

0 Kudos
YEVHEN
1 Copper

Re: GTX 960 primary surface test failure WVC07-LKO

Jump to solution

I have a similar issue with my Alienware R4 GTX 1080. Primary surface test WVC07-LQ2 Failed.

Is this the same bug?

0 Kudos
ShankarAle
1 Copper

Re: GTX 960 primary surface test failure WVC07-LKO

Jump to solution

Are you Sure ? My Alienware 15r 3 has  a same issue. 

primary surface test fail.

0 Kudos