Highlighted
Muzd007
1 Nickel

No sound from HDMI input

I have a M17, built in May 2014. When I use the HDMI input, I have video but no sound. I looked at the troubleshooting page from this forum about the same issue, but that is for a M17-r4 with Creative Sound Blaster, which is not on my machine and I don't have a compatible device for the creative drivers to work with. My audio driver is Realtek HD Audio, and I can't find any options similar to those described in the troubleshooting guide.

Any help/ideas would be greatly appreciated.

0 Kudos
3 Replies
8 Krypton

RE: No sound from HDMI input

Hi!

What device do you have connected to the HDMI input?

Alienware-Naomi
Dell | Alienware Technical Support Alienware Arena
#IWork4Dell
Opening your case does not void your warranty! Check out Alienware Artificial Intelligence
I can't always reply to PM's, if you need extra assistance visit: YouTube Logo Facebook Logo Twitter Logo

0 Kudos
Muzd007
1 Nickel

RE: No sound from HDMI input

It happens with both an Xbox360 and a Sony Bluray player

0 Kudos
8 Krypton

RE: No sound from HDMI input

Try upgrading to the latest audio driver from the Dell Support website. Then try disabling all playback devices except the input- HDMI from the Sound menu on the task-bar. 

Alienware-Naomi
Dell | Alienware Technical Support Alienware Arena
#IWork4Dell
Opening your case does not void your warranty! Check out Alienware Artificial Intelligence
I can't always reply to PM's, if you need extra assistance visit: YouTube Logo Facebook Logo Twitter Logo

0 Kudos