Highlighted
2 Bronze

Appsync error mounting CLR Snapshot

Jump to solution

Hello Everyone,

We have setup Gold Service plan on Appsync (v3.1.0) with XtremIO (4.0.15-20) as well as RP (5.0.0.1) to try to mount either local copies or Remote copies; the problem we encounter s that we are unable to mount any of the snapshots succesfully to the AIX host. they all fail with error:

Mon 02/06/2017 02:11:43 PMMount copyCannot Find the target devices on mount host for the volume group drrptjrnvg even after multiple rescans.
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
3 Argentium

Re: Appsync error mounting CLR Snapshot

Jump to solution

I am sorry, but AppSync does not support managing RecoverPoint bookmarks when behind VPLEX. AppSync supports array based snapshots when the volumes are behind/virtualized behind VPLEX and are also protected by RecoverPoint, but the management of bookmarks is not currently supported, as of AppSync 3.5.

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
2 Bronze

Re: Appsync error mounting CLR Snapshot

Jump to solution

Did you ever resolve this? We are having the same issue with a Bronze plan, using XtremIO and Vplex with Appsync v3.5. Have something open with support but they haven't given any valuable direction.

0 Kudos
Highlighted
3 Argentium

Re: Appsync error mounting CLR Snapshot

Jump to solution

I am sorry, but AppSync does not support managing RecoverPoint bookmarks when behind VPLEX. AppSync supports array based snapshots when the volumes are behind/virtualized behind VPLEX and are also protected by RecoverPoint, but the management of bookmarks is not currently supported, as of AppSync 3.5.

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Appsync error mounting CLR Snapshot

Jump to solution

Hello. Did you solve your problem? I ask because I have similar and I am looking for a solution.

0 Kudos