Highlighted
cybersplice
1 Nickel

M1000e switches don't respond through CMC.

Jump to solution

Hey folks,

 

My CMC is behaving a little oddly. We've recently reconfigured switches in one of our M1000e, and were making some minor changes just to apply labels to ports.

Mid session, the CMC session kicked the engineer out, and we now can't get into ANY of the six M8024-K switches in the unit.

oops.png

Exciting screenshot.

Is there anything I can do remotely that will help, or do i need to send someone to site to reseat switches?

Thanks!

Max

0 Kudos
3 Replies
Moderator
Moderator

Re: M1000e switches don't respond through CMC.

Jump to solution

Hi,

What firmware version is the CMC and switches on? Will it let you access the switches by ip address not through the cmc?

Thanks,
Josh Craig
Dell EMC Enterprise Support Services
Get support on Twitter @DellCaresPRO
0 Kudos
cybersplice
1 Nickel

Re: M1000e switches don't respond through CMC.

Jump to solution

Hi Josh,

The CMC is at 6.10.

Four switches are at 5.1.13.1, the remaining two are at 5.0.0.4.

I can telnet to the switches, but I haven't set up AAA so can't authenticate to do anything useful.

Minor edit: not sure if it's significant, but two old blades that are in the chassis are not showing up in CMC, though they're working normally and the iDRAC can be accessed.

Many thanks,

Max

0 Kudos
Moderator
Moderator

Re: M1000e switches don't respond through CMC.

Jump to solution

In that case reseating the switches is probably the best option. You could also try failing over to the other CMC if you have two.

Thanks,
Josh Craig
Dell EMC Enterprise Support Services
Get support on Twitter @DellCaresPRO
0 Kudos