kenn2347
3 Zinc

Removing Enclosure0 on a BE bus

Jump to solution

I am in the process of  doing array side lun migrations to free up DAE's to move to another system.  I am at the point where i need to remove the last DAE left  on bus 3.  it is Bus3_Encl0.   All the others have been easy with no downtime but i just wanted to check if something would be different since this is the first enclosure on that bus.

I dont see anything in the CPG about it but i want to make sure it doesnt require a reboot or something.   Hopefully the error it generates will be cleared with a SP management server restart like the others.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AranH1
4 Beryllium

Re: Removing Enclosure0 on a BE bus

Jump to solution

Kenn,

You are correct, it will be just like removing all the other enclosures. A restart of the management server will clear the errors when the enclosure is removed and remove it from the array config. I have done it a few times and it was always the same as removing any other enclosure.

Aran

0 Kudos
3 Replies
AranH1
4 Beryllium

Re: Removing Enclosure0 on a BE bus

Jump to solution

Kenn,

You are correct, it will be just like removing all the other enclosures. A restart of the management server will clear the errors when the enclosure is removed and remove it from the array config. I have done it a few times and it was always the same as removing any other enclosure.

Aran

0 Kudos
nandas
4 Beryllium

Re: Removing Enclosure0 on a BE bus

Jump to solution

If there is no other Enclosures left on the this Bus (Bus 3) - there should not be any issue. Rest Aran has already mentioned
Sandip

kenn2347
3 Zinc

Re: Removing Enclosure0 on a BE bus

Jump to solution

Thanks guys,  just wanted a second opinion from the experts:)

0 Kudos