Highlighted
amya1
1 Nickel

Replication on Vnxe stucked

Hello Team,

When checked replication status though unisphere replication tab showing below error

"The replication session encountered an error that halted progress" And not showing last sync time.

So i stopped session and after that i started replication session.

But in background it shwoing in running state.

can please help me to trouble shoot on this.

0 Kudos
5 Replies
Rainer_EMC
5 Rhenium

Re: Replication on Vnxe stucked

depends an your model and OE version - there are 3 generations of VNXe on the market

check if you have service command (svc_*) available

If not please open a service request with support and they can help you

0 Kudos
amya1
1 Nickel

Re: Replication on Vnxe stucked

Hello Rainer_Emc,

Thanks For reply. Find below snap. In that both start and stop replication running and still replication is in stopped
state. It not allowing to abort session. Souce side have 95 percentage data and destination side have 79 percentage data , it shows data not replicated to destination side.

Can you plz help us to troubleshoot this issue.

Capture.PNG.png

0 Kudos
Rainer_EMC
5 Rhenium

Re: Replication on Vnxe stucked

please open a service request or use customer service live chat

0 Kudos
amya1
1 Nickel

Re: Replication on Vnxe stucked

THANKS for reply

That box not in suppot with EMC. Need your help in this case

As in previous sanp those running task deleted from DM memory.

As have similar kind of issue, Replication saying ok Status but below paramenter value not changing. Aslo data not replicationg to destination side.

Current Transfer Size (KB)     = 1358030560

Current Transfer Remain (KB)   = 1351070560

Estimated Completion Time      = Sun Mar 04 17:21:48 EST 2012

Current Transfer is Full Copy  = Yes

Current Transfer Rate (KB/s)   = 814

Current Read Rate (KB/s)       = 4059

Current Write Rate (KB/s)      = 1242

So can you help me to sort out this issue. that box not in support

0 Kudos
Rainer_EMC
5 Rhenium

Re: Replication on Vnxe stucked

if the system is not under a support then I would suggest to search the knowledgebase if there are solutions or troubleshooting tips

First step will be to find out which VNXe model *exactly* you are using

0 Kudos