augustinm
1 Nickel

Re: Non-Compliant Systems not displayed

Just to give me a link where from I can submit a support case related to OME.
On Dell TechDirect I can do it only for hardware problems.

Thanks in advance,
Augustin

0 Kudos
Yellow Boy
1 Nickel

Re: Non-Compliant Systems not displayed

was there a resolution for this as I'm experiencing the same issue after upgrading from 2.3 to 2.4?

0 Kudos
SergejM
1 Nickel

Re: Non-Compliant Systems not displayed

Hi,

we have the same Problem.

Br

Sergej

0 Kudos
laurentlonay
1 Copper

Re: Non-Compliant Systems not displayed

Hello, did you find something to sort out this non-compliant system issue?

 

We are having the same problem and it's very annoying. If you stay on the non-compliant page and wait for a couple minutes then it will populate the list, but it takes way too long...

0 Kudos

Re: Non-Compliant Systems not displayed

Hi, please get in touch with Dell Support. They will help to resolve this problem.

Thanks,
Shivendra

0 Kudos
RealSwissJay
1 Copper

Re: Non-Compliant Systems not displayed

Would anyone from Dell care to publish an SQL script I can run against my OME DB to fix the broken [Catalog].[usp_DeviceApplicablePackages] stored procedure? I have found the problem to be within the "FilteredServerPackages" portion of that procedure and edited out the filtering, which restored my non-compliant system display. So I'm wondering what exactly that part of the query is filtering because my list of non-compliant devices is accurate now?! Cheers!
Highlighted

Re: Non-Compliant Systems not displayed

I would recommend you to contact Dell Support to receive the proper fix.

Thanks,
Shivendra

0 Kudos

Re: Non-Compliant Systems not displayed

A hotfix has been released to address this problem in OME 2.4:

https://www.dell.com/community/Dell-OpenManage-Essentials/Announcement-Hotfix-for-OME-2-4-is-availab...

Thanks,
Shivendra

0 Kudos