Highlighted
SolidWarSnake
1 Nickel

(Redirected) Alienware Aurora R4 Help

Jump to solution

My Aurora was bought back in 2013, I have no warranty, I need at least to know if anyone else has had or knows what this problem is. I left my computer on overnight, I have done this many times and never had problems, but this time I was awakened by the fans running at full speed. Tired I simply cut the computer off. I wake up the next morning and every time I try to turn it on the fan runs at full speed and nothing happens, monitor, keyboard, mouse, nothing. So I unplug the rig, hold down the power button to do the thingy, sorry forgot what it was called. This time it turns on for a split second then shuts off. I know its not the power supply cause I tested it. I tried doing the cmos reset thing and nothing. Anyone please before I take it to anyone I would atleast like to know what is wrong. Thanks in advance.

Tags (3)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
8 Platinum

RE: Alienware Aurora R4 Help

Jump to solution

SolidWarSnake

Best to this post in the Alienware Owners Club Forum, here:

http://en.community.dell.com/owners-club/alienware/default.aspx

Bev.

 


If my answer was helpful, please click: Kudos
Forum Member since 2001
I am not employed by Dell

0 Kudos
2 Replies
siurrakyarr
1 Copper

RE: Alienware Aurora R4 Help

Jump to solution

thanks for coment

0 Kudos
8 Platinum

RE: Alienware Aurora R4 Help

Jump to solution

SolidWarSnake

Best to this post in the Alienware Owners Club Forum, here:

http://en.community.dell.com/owners-club/alienware/default.aspx

Bev.

 


If my answer was helpful, please click: Kudos
Forum Member since 2001
I am not employed by Dell

0 Kudos