Highlighted

RE: Video Problems after installing Power Nap on Windows7

Jump to solution

Hi wla57,

As the issue occurs when clicked on a link, you may try to copy and paste the link in a new browser window to see if that works.

Also, as the issue is related to Office 2003 and IE10, I would suggest you to post the issue on Microsoft Forum as well.

Please feel free to reply for any further assistance. I will be glad to assist you further.

Thanks & Regards
Kuldeep M
#iworkfordell
To know more about Dell Product Support, Drivers & Downloads, Order & Dispatch status -> choose your region USA; India. For helpful Dell Support Videos, you may click Here.

View solution in original post

0 Kudos
wla57
1 Copper

RE: Video Problems after installing Power Nap on Windows7

Jump to solution

Yes I will post on a Microsoft forum. I perform a work around to the problem by opening a browser FIRST then click on email links. The issue does not occur when I do this. Thanks for all your time and help!

0 Kudos

RE: Video Problems after installing Power Nap on Windows7

Jump to solution

Hi wla57,

I will also be researching more on this issue to find a resolution.

I will also request you to share the resolution, if you are able to find a possible resolution for this issue.

Keep me posted with any updates.

Thanks & Regards
Kuldeep M
#iworkfordell
To know more about Dell Product Support, Drivers & Downloads, Order & Dispatch status -> choose your region USA; India. For helpful Dell Support Videos, you may click Here.

0 Kudos