Highlighted
Tleggett
1 Nickel

(redirected) Aurora R4 Boot Up Issue

Jump to solution

So a while ago my computer failed to boot up and beeped 5 times, I called support and was told to in short to get a new motherboard, my warranty expired literally the month before. So, wanting to get it fixed as soon as possible I got a new one and had installed. However this did not fix the problem, after much research I found it may be my graphics card. So, now I got the new graphics card and put it in with the new motherboard, it boots up now to the Alienware logo screen with the loading bar, but it does not move. It will go to a black screen after a while with a white underscore blinking, like its waiting for input but the keyboard does nothing, the computer itself makes a beeping noise when I push anything besides cntrl alt dlt. So any help will be greatly appreciated, I feel like I'm close to it finally working.  Thank you in advance!

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
8 Platinum

RE: Aurora R4 Boot Up Issue

Jump to solution

Best to this post in the Alienware Owners Club Forum, here:

http://en.community.dell.com/owners-club/alienware/default.aspx


Bev.

 


If my answer was helpful, please click: Kudos
Forum Member since 2001
I am not employed by Dell

0 Kudos
1 Reply
8 Platinum

RE: Aurora R4 Boot Up Issue

Jump to solution

Best to this post in the Alienware Owners Club Forum, here:

http://en.community.dell.com/owners-club/alienware/default.aspx


Bev.

 


If my answer was helpful, please click: Kudos
Forum Member since 2001
I am not employed by Dell

0 Kudos