Anonymous
Not applicable

Unable to start admin website on ECS 2.0 Single-Node Container

Jump to solution

Hello Folks,

I'm trying to deploy the ECS 2.0 Single Node Container and after the step1 script is completed (successfully) I cannot connect to the admin web page. I've waited for more than 15 minutes, tried to write the full address with the https part, tried different browsers but no luck...

Does anyone have an idea of what might be happening?

(BTW: i've checked the docker ps command and the ecsstandalone container is running)

Thanks

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
2 Bronze

Re: Unable to start admin website on ECS 2.0 Single-Node Container

Jump to solution

HI,

This seems similar to the attached thread:

Re: Step1 Docker install completes with no error's but no GUI

Few things to check:

Hostname was set and you supplied that to the Step 1 script.

Firewall is disabled

If https://ip-address did not work for you. Could you please try https://ip-address:64443/

Also, if you continue to see the problem, attach the output of the Step1 to this thread?

Dharmesh

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
2 Bronze

Re: Unable to start admin website on ECS 2.0 Single-Node Container

Jump to solution

HI,

This seems similar to the attached thread:

Re: Step1 Docker install completes with no error's but no GUI

Few things to check:

Hostname was set and you supplied that to the Step 1 script.

Firewall is disabled

If https://ip-address did not work for you. Could you please try https://ip-address:64443/

Also, if you continue to see the problem, attach the output of the Step1 to this thread?

Dharmesh

View solution in original post

0 Kudos
Anonymous
Not applicable

Re: Unable to start admin website on ECS 2.0 Single-Node Container

Jump to solution

Hello Dharmesh,

After disabling the firewall service I could access an interface through the 64443 port only. Is there any additional steps that I have to do in order to access the standard interface? (the one that accepts the standard credentials)

Thanks

0 Kudos
2 Bronze

Re: Unable to start admin website on ECS 2.0 Single-Node Container

Jump to solution

HI Caio,

Idea is to disable the service before the installation step 1.

Are you saying that the standard login credentials don't work when you use them on port 64443?

0 Kudos
Anonymous
Not applicable

Re: Unable to start admin website on ECS 2.0 Single-Node Container

Jump to solution

Hello Dharmesh,

After disabling the firewall and ipv6 and also following the tips on the discussion you pointed me to it is working!

Thank you!

0 Kudos