demcgill
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

I've got an Inspiron 11 3000 Series. I've been having the same problem others are describing. Stuttering &  a buzzing noise. The buzzing noise has gotten worse since this started.

0 Kudos
MoMackin
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

When I replied to your email with my email address it bounced back to me

0 Kudos
vrobl
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

I need a hotfix please

0 Kudos
RoBrown
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

Please send me the hotfix for audio skipping and pausing.

0 Kudos
refranz
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

Can I have the hotfix too please? I have a Dell Inspiron N4110 which has been having the same issues since the update a few days ago.

0 Kudos
RoBrown
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

Uninstall and re-install and it will work! I did it, now there's no stuttering and noise.

mzmapp
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

I uninstalled...didn't help. Reinstalling didn't help either!

0 Kudos
Pavan.G
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

Thank You Mr. Khisel,

I have cleared my issue by uninstalled the dell support  assist and support assist agent.

Pavan

0 Kudos
jbilinski
Moderator
Moderator

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

@mzmapp - did you uninstall both SupportAssist and SupportAssistAgent?  I also sent you an IM asking if you wanted the hotfix to prevent the audio/video stutter but I haven't heard back from you

DELL-jbilinski
Social Media and Community Professional
#iwork4Dell

0 Kudos
tonna72
2 Bronze

RE: Video stutters and audio buzzes.

Jump to solution

Hi I am having the issue with audio and simultaneous hesitation. mouse/PC freezes for microsecond as buzzing occurs via audio. Extremely annoying as it happens every 20-30 seconds. My support Assistant shows that it was installed on 02/10/2015 and support assistant agent on 02/11/2015, but  the issue continued, so I uninstalled both and it appears to have fixed once Agent removed. Thank you! I was worried my hard drive was failing. what a relief!