ahmedvienna
2 Bronze

EMC Networker 7.6 restores ends up with a blue screen

Hi...

I followed the directions in the Diaster Recovery to the best of my knoweldge ..

However ... I am still having issues with restoration..

I get a  blue screen .. (see attached)

Help !....

I dont know what info i should provide..

windows server 2003 Std 32bit.

Networker 7.6

On VMWARE ESX 4.0 ... (i tried it with both hardware version 4 and 7)...

and nothing about the disk controller changed..

any ideas ?

thx

bluescreen.JPG

0 Kudos
4 Replies
ble1
7 Thorium

Re: EMC Networker 7.6 restores ends up with a blue screen

Could you list all the steps you did for this restore?

I didn't do this with versions you have (rather with ESX 3.5 and vms running Win2k and win2k3 with 7.4.5.x or 7.5.1.x and there no problems were seen).

Cheers,

H

0 Kudos
jublock
2 Bronze

Re: EMC Networker 7.6 restores ends up with a blue screen

I have the same error with a restore of windows 2008 R2 virtual machine.

We are using the networker client 7.6 SP3.

bluescreen.gif

0 Kudos
Bebo2k
3 Zinc

Re: EMC Networker 7.6 restores ends up with a blue screen

jublock,

Please create a new post for a the new problem rather than adding on the end of an old post.

Regarding your issue, You can check the following Powerlink article :

https://solutions.emc.com/emcsolutionview.asp?id=esg125435

Thanks,

Ahmed Bahaa

0 Kudos
Bebo2k
3 Zinc

Re: EMC Networker 7.6 restores ends up with a blue screen

Or this Powerlink article as well :

https://solutions.emc.com/emcsolutionview.asp?id=esg113805

Otherwise please create a new post with your issue details , and you can add a link to this post as reference.

Thanks,

Ahmed Bahaa

0 Kudos