Highlighted
jccl2
1 Copper

NMM 8.2 Exchange DAG 2010 - Not show GLR MailBoxes

Hello All,

     I´m tried to make GLR restore from full backup of exchange 2010, Started theNMM client select DAG, click on recover then GLR restore after that select the database and click recover, after some time the monitor show:

NMM Monitor

Recover completion status

VSS validation and file restore succeeded for Microsoft Exchange 2010.

Exchange restore completed for spdb51.

**************************************************************

102439:nsrsnap_vss_recover:Recovery operation succeeded.

nsrsnap_vss_recover complete time: 26/02/2016 11:55:59

Recover program exited with status: 0

Selecting Exchange RDB view

The options specified in the Recover Options Dialog have been reset back to their safe default values.

Recover end time: 26/02/2016 11:56:17

Recover elapsed time: 3 minutes, 27 seconds.

Value cannot be null.

Parameter name: value

After that, the pop-up with Recovery are ready click ok.......

Back to the recover option, and the mounted GLR20160226115250 database is there but with no MB.

What is wrong ? I can´t find anything on logs.........

Thanks.

Mensagem editada por: jccl2 Attached Files.

Labels (1)
0 Kudos
2 Replies
CarlosRojas
4 Beryllium

Re: NMM 8.2 Exchange DAG 2010 - Not show GLR MailBoxes

Hi jccl2

Can you please attach screenshots of each of the steps you follow?

Also please atach the following files from the node where you start the restore from:

/nsr/applogs/nmm.raw

/nsr/applogs/nwfs.raw


Thank you,

Carlos

0 Kudos
jccl2
1 Copper

Re: NMM 8.2 Exchange DAG 2010 - Not show GLR MailBoxes

Hello Carlos, Sorry for the huge delay..... attached the files on post.

Thanks.

0 Kudos