Highlighted
BaghdadIT
2 Iron

Very Old 6248s with NO enable command

So I have inherited these Poweconnect 6248s and they have the original firmware 2.0.0.12, when I log in with the admin password, there is no enable command. all I have are a few show commands, has anyone ever seen this and what I can do to figure out why I cannot do anything on these switches

0 Kudos
5 Replies
Moderator
Moderator

RE: Very Old 6248s with NO enable command

Hi,

Will it let you show the running config? Can you get into the Web GUI? Are you able to flash to newer firmware from the boot menu?

Thanks,
Josh Craig
Dell EMC Enterprise Support Services
Get support on Twitter @DellCaresPRO
0 Kudos
BaghdadIT
2 Iron

RE: Very Old 6248s with NO enable command

Josh

Negative to all three questions, I am trying to get into the webGUI with the same username and password I used to Console in, But it keeps telling me it is "invalid. I have never seen this before, The switch is working because I can get to the devices attached to it. 

0 Kudos
Moderator
Moderator

RE: Very Old 6248s with NO enable command

Will it let you into the boot menu to clear everything?

Thanks,
Josh Craig
Dell EMC Enterprise Support Services
Get support on Twitter @DellCaresPRO
0 Kudos
BaghdadIT
2 Iron

RE: Very Old 6248s with NO enable command

Josh Craig

If your still checking, No I cannot. I found a username and password that will let me into the GUI, But I can't do anything except change the image it boots to

0 Kudos
Moderator
Moderator

RE: Very Old 6248s with NO enable command

I have not been able to find any other method to make it work.  

Thanks,
Josh Craig
Dell EMC Enterprise Support Services
Get support on Twitter @DellCaresPRO
0 Kudos