Highlighted
genoscope
Bronze

problem on the forum

Hi

is there any problem on this forum

i post twice and i can't find my messages in the forum 

15 Replies
genoscope
Bronze

Re: problem on the forum

too bad

i see this useless one Smiley Sad

sorry for the disturbance

0 Kudos
genoscope
Bronze

Re: problem on the forum

Well

i really have a problem

my new post doesn't appear here Smiley Sad

0 Kudos
genoscope
Bronze

Re: problem on the forum

is there any kind of moderation? 

0 Kudos
TuttiPazzo
Bronze

Re: problem on the forum

Yeah.  I had the same issue.

0 Kudos
murmanov
Silver

Re: problem on the forum

+ 1 Same issue for me

0 Kudos
Moderator
Moderator

Re: problem on the forum

Sorry the forums are not showing your new posts. I have looked at each of your profiles, and I don't see anything indicating why this may be the case. Did your original post have a lot of content? links? What subject were the posts about?

Daniel Covey
Dell EMC| Enterprise Support Services
Get support on Twitter:@DellCaresPRO
Download our QRL app:iOS, Android, Windows
Dell Networking Resources

0 Kudos
murmanov
Silver

Re: problem on the forum

Hello, Daniel it has log and couple cli outputs, it was related to DHCP snooping, nothing **bleep** from my point of view. Check  google docs link below, this is original text:

https://docs.google.com/document/d/1p-D8NSyE1UC76b08SEIbkqVuxDfSIGbVeZEW3Vk_7Vg/edit?usp=sharing

0 Kudos
Moderator
Moderator

Re: problem on the forum

Can you please try making the post again, but without the show log at the end? Perhaps some filtering is catching the logs as **bleep** of some sort.

Daniel Covey
Dell EMC| Enterprise Support Services
Get support on Twitter:@DellCaresPRO
Download our QRL app:iOS, Android, Windows
Dell Networking Resources

genoscope
Bronze

Re: problem on the forum

hi

 

my post was aroung ten lines

no logs attached 

and the subject was about management acces on a s4048-ON 

i can post again 

0 Kudos