Networking General

Last reply by 05-17-2017 Solved
Start a Discussion
2 Bronze
2 Bronze

show running-config not working - Powerconnect 2824

We have a few old PC2824s, and for some reason the "show running-config" command is returning "Unrecognized command" on them.  We have a POE that's in the same series, and the command works fine on it.  I'm in privileged exec mode in all cases, and using a user with full permissions (level 15).  I can run other exec mode commands like show tech-support.  Any ideas why this might not work on some switches?

Thanks!

Solution (1)

Accepted Solutions
Anonymous
Not applicable

I do not see the show run option on the 2800 switch.

PC2824# sh run
% Unrecognized command

PC2824# show ?
  ip                   IP information
  tech-support         Show system information

I do not see show run listed in the user guide either.

View solution in original post

Community Accepted Solution
Replies (4)
Anonymous
Not applicable

Try using the show tech command. It will provide you with the current config and more.

2 Bronze
2 Bronze

Sorry, to clarify - my bigger concern is whether there's something wrong with the switch, the config, etc... that this command doesn't work when it seems like it should from everything I read.

Anonymous
Not applicable

I do not see the show run option on the 2800 switch.

PC2824# sh run
% Unrecognized command

PC2824# show ?
  ip                   IP information
  tech-support         Show system information

I do not see show run listed in the user guide either.

Community Accepted Solution
2 Bronze
2 Bronze

Interesting...I was told elsewhere it should be there.  Relieved if it shouldn't be - means there's nothing wrong.  :-)  Okay, thanks!

Top Contributor
Latest Solutions