seekingbuddha
1 Nickel

New Post marked as spam. Is the spam filter good enough ??

I  have been a member of  Dell forums for some years, and have posted on and off.  Suddenly,  the new thread that i started today  has a problem. When i clicked on post, i got a  yellow box  saying "Marked as SPAM.  IF you feel this is an error, submit an abuse report."    So,  i sent a message to the moderator. I have not heard back.  I am wondering why  my thread (shown here)  has  been marked  as SPAM  and how to  publish it.

Thanks for the help.

0 Kudos
6 Replies
Moderator
Moderator

Re: New Post marked as spam. Is the spam filter good enough

Your initial post subject line included the not allowed word for what a vacuum cleaner does.

I have approved the following post =
Precision T1700 - tech specs on displayport ?

0 Kudos
Highlighted
seekingbuddha
1 Nickel

Re: New Post marked as spam. Is the spam filter good enough

Thank you.   Who  would have thought  that  the four letter word for vacuuming  mouth  is prohibited  by  the SPAM filter.   This  process  in Dell forums needs to be stream lined a bit more, so that  posts  do not get held up for hours (until  a moderator has time to look at it).   Hopefully  someone from  DELL  or a moderator will pass these feedbacks to tech team of dell  website maintenance.

0 Kudos
seekingbuddha
1 Nickel

Re: New Post marked as spam. Is the spam filter good enough

I just realized  that  i used the four letter word  only  in this thread topic (and modified it immediately when i realized that it would not show up).   But  the  thread  that  got held up by  the  SPAM  filter  was created  prior  to this thread.   And  that thread (which you pointed out in your earlier reply)   did not  have any  four letter words.   So,  i am still at a loss to figure out  WHY  that  thread was marked as  SPAM.  There is something fishy about  this  new  SPAM filter.  

0 Kudos
raynerph
1 Nickel

Re: New Post marked as spam. Is the spam filter good enough

Same problem for me.  But, I didn't press the submit the abuse report button, instead I pressed the browser back button in the hope I could get back to the reply that I had spent 20 minutes writing and copy the text to the clipboard to save what I had written.

Now I'm looking for a way to recover the lost reply or find the 'submit the abuse report'.

Is there a way to recover the reply that the system has rejected?

Very frustrated by this.  Forums are meant to help and are not meant to frustrate.

0 Kudos
Community Manager
Community Manager

Re: New Post marked as spam. Is the spam filter good enough

Hi raynerph,

 

As I replied to your earlier post...  I'm unable to locate the rejected reply in any of the quarantine or spam filters.  It is possible that since you posted multiple times in succession it triggered the filters to mark your post as spam.  Not sure if another moderator moved your post live or not, but I can't find it.  

 

If you need additional assistance, please contact me privately.  Thanks.


Dell-Robert P
Social Media Support
#IWork4Dell
To help us troubleshoot, please send us the Dell service tag number via a private message
Would you like to be a Dell Community Rockstar?


0 Kudos
raynerph
1 Nickel

Re: New Post marked as spam. Is the spam filter good enough

Robert P ,

The rejected reply has now appeared in the community thread 'Inspiron 7537 video driver fails to install'.  Not sure what happened or how it was recovered, but many thanks for your offer of help. :-)

Regards.

0 Kudos