Highlighted
3 Argentum

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

Same problem here, oddly enough if a co-worker signs in under a different account, I can browse just fine.  There's something broken here that Dell needs to fix.  I've had Dell and EMC logins since long before they merged, so I wonder if that has anything to do with it.

Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

I tried opening devTools in Chrome and it complained about not being able to load resources over HTTP, because the website was accessed over HTTPS so I went ahead and replaced HTTPS with HTTP in the address and voila, it helped.
0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

Same problem here, http does not even work.  Any solution?

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

Same problem here. Can't seem to find anyone who is able to solve this issue.

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

I was able to generate the Unity License via: https://turkey.emc.com/auth/elmeval.htm

 

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

We still cannot use the Support page. DellEMC please fix this.
0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sd

Oh good, it's not just me. This has been going on for months, and is still happening as of 2019-05-30. Phone support was not helpful, so I gave up trying.

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sdell/

Same problem since a few months back.

There also is absolutely no way to reach any kind of support since ALL LINKS ALWAYS GOES TO THE SAME NON-WORKING PAGE. A website built by Kafka.

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sdell/

exactly same issue...

0 Kudos
Highlighted
1 Copper

Re: Problem with login redirection on https://sso.emc.com/sdell/

Still the same issue, has been going in for weeks now 😞
0 Kudos