PowerEdge Hardware General

Last reply by 05-26-2022 Solved
Start a Discussion
2 Bronze
2 Bronze
169

Dell PowerEdge C6100 XS23-TY3 problems with node #4 does not turn on

I have a problem with this server, 3 of the 4 nodes are working, but on 4 the power button is pressed and there is no response. I already cleaned the ram and still with the same problem

Solution (1)

Accepted Solutions
153

Hi, thanks for choosing Dell. Could you please refer to this? then see if you can access BMC?

https://dell.to/3yQ4D84


DELL-Young E
Social Media and Communities Professional
Dell Technologies | Enterprise Support Services
#IWork4Dell

Did I answer your query? Please click on ‘Accept as Solution’. ‘Kudo’ the posts you like!

View solution in original post

Replies (4)
154

Hi, thanks for choosing Dell. Could you please refer to this? then see if you can access BMC?

https://dell.to/3yQ4D84


DELL-Young E
Social Media and Communities Professional
Dell Technologies | Enterprise Support Services
#IWork4Dell

Did I answer your query? Please click on ‘Accept as Solution’. ‘Kudo’ the posts you like!

Dell Technologies
152

Can you power off 3 working node and try to power on only 4th node and check the behavior?


Thanks,
DELL-Shine K
#IWork4Dell

2 Bronze
2 Bronze
113

I already tried to pass node 4 with everything and the disks to node 1 and there was no response, as I also tried to turn off everything and only turn on node 4

75

It seems like the node has some issue. You might want to swap and try with another node?  


DELL-Young E
Social Media and Communities Professional
Dell Technologies | Enterprise Support Services
#IWork4Dell

Did I answer your query? Please click on ‘Accept as Solution’. ‘Kudo’ the posts you like!

Latest Solutions
Top Contributor