Highlighted
Bobby Petrov
1 Copper

WARNING: Custer xxxxxx detected that resource pool N/A on array N/A was removed

Hi All,

I have received the below warning message on a RP appliance.

I tried to upgrade the cluster from 4.1.SP1 to 4.1.SP3 and the upgrade failed because of this warning.

Any idea how to resolve?

error.png

Many thanks,

Bobby

Labels (1)
0 Kudos
3 Replies
Idan
3 Zinc

Re: WARNING: Custer xxxxxx detected that resource pool N/A on array N/A was removed

Hi Bobby,

Not sure what splitter we're talking about here but have you tried to remove any stale resource pool you have under the registered array in the storage tab  ?

If this is not applicable (storage doesn't show up under storage tab, etc.), I would open a SR so that we'll be able to take a closer look at the reason we're presenting this warning.

Hope that helps,

Idan

Idan Kentor
Product Engineer - RecoverPoint and RecoverPoint for VMs
@IdanKentor
idan.kentor@dell.com
0 Kudos
Bobby Petrov
1 Copper

Re: WARNING: Custer xxxxxx detected that resource pool N/A on array N/A was removed

Hi Idan,

It is a VNX and I have tried to remove the resource pool under the registered array in the storage tab, however without any luck.

The first time I actually did it, RPA1 rebooted, then on the next two occasions the cluster was loosing access for a moment and then was coming back.

Would you recon that if I detach and re-attach the RPs would help?

Thanks for your time.

Regards,

Bobby

0 Kudos
Idan
3 Zinc

Re: WARNING: Custer xxxxxx detected that resource pool N/A on array N/A was removed

Hi Bobby,

I would recommend to open a SR for us to take a closer look.

Regards,

Idan

Idan Kentor
Product Engineer - RecoverPoint and RecoverPoint for VMs
@IdanKentor
idan.kentor@dell.com
0 Kudos