Highlighted
amalitol
Copper

Dell R710 server on RAID5 is missing a (2) HDD and do not start up

Ir a solución

Hello community

I have a problem with a server Power Edge R710. I guess during the weekend it was a power cut. 

Now the ESXi do not start..

The server try to boot from the ethernet and it have 3 HDD missing (as you can see in the picture) 

https://hubic.com/home/browser/#default/DELL_PowerEdge_issues 

What can I do to resolve this issue ??? Does anyone could help me.

Thanks in advance.

Best Regards !!!

3 RESPUESTAS
Community Manager
Community Manager

RE: Dell R710 server on RAID5 is missing a (2) HDD and do not start up

Ir a solución

Hi,

This is the Spanish Community, you can find the English one here:

http://en.community.dell.com/support-forums/

To can check your issue please send me the Service Tag and your country by private message.

Regards 

logo 
 David López Anguita
 Spanish Digital Solutions Specialist
 Social Media and Communities Professional
 Twitter | Webcasts
amalitol
Copper

RE: Dell R710 server on RAID5 is missing a (2) HDD and do not start up

Ir a solución

Disculpen, ahora en español

Hola comunidad

Tengo un problema con un servidor Power Edge R710. Creo que durante el fin de semana hubo un corte de energía.

Ahora los ESXi no se inician ..

Aparece un intento del servidor para arrancar desde la red Ethernet y tiene 3 HDD que aparecen como 'missing' (como se puede ver en la imagen)

hubic.com/.../browser

¿Qué puedo hacer para resolver este problema ??? Alguien me podría ayudar.

Gracias por adelantado.

Atentamente !!!

Community Manager
Community Manager

RE: Dell R710 server on RAID5 is missing a (2) HDD and do not start up

Ir a solución

Hola,

Para poder gestionar su consulta ¿Me podría indicar el Service Tag por mensaje privado por favor?

Muchas gracias.

Un saludo

logo 
 David López Anguita
 Spanish Digital Solutions Specialist
 Social Media and Communities Professional
 Twitter | Webcasts