Highlighted
tesis974
1 Nickel

Problem to add host ucs blade on vnx5300

Hello,

The zoning is done and is ok .

show zone active :

But on vnx 5300 the Initiators from UCS aren't not listing.

I try create the initiators but they are not "logged In" :

Any help appreciated

regards,

Tags (3)
0 Kudos
8 Replies
8 Krypton

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

booting form SAN ? Zonned to correct VNX (sorry but have to ask )

0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

also how many initiators are already logged-in to this VNX ?

0 Kudos
tesis974
1 Nickel

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

Yes the zonning is correct :

On the switch , I can see the link UP usc blade :

others ideas ?

0 Kudos
tesis974
1 Nickel

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

Hi Dynamox,

Actually  there is 35 initiators actually : 30 are "logged In" and 5 are "Not logged" .

What is the limit number of initiator ?

0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

256 per port ..so that's not it. Hmm.  So after you manually register the host and then try to reboot Hyper-V physical ..it still does not show up as logged-in ?

0 Kudos
tesis974
1 Nickel

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

Hi Dynamox,

I tried to reboot Hyper-V server ,it still does not show up as logged-in .

During installation of Hyper V , the server not detect any LUN.

if I delete manually added initiators, initiators are not listed.

0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

can you boot from a ubuntu live-cd and see if it logs-in.

0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem to add host ucs blade on vnx5300

and for good measure restart management server on each SP (http://SPA/setup)

0 Kudos