Highlighted

Unisphere page is not working using control station ip

Hello everyone,

I am facing an issue after replacement of control station of my vnx 5700  whenever I am trying to login through putty using nasadmin , following notification has appeared. need advice as I am out of support contract.

EMC NAS Service is not running due to one of the following reasons:

  1. EMC NAS Service is still starting or there was an error during

     service start-up.

       Please logout and try logging in after 5 minutes. It can take up to

       15 minutes after Control Station boot for EMC NAS Service to start.

       If the problem persists after 3 login retries, please reboot the

       Control Station and try again. If this message is still displayed,

       contact EMC Customer Support.

  2. EMC NAS Software upgrade is in progress, which required stopping

     the Service temporarily.

       Please DO NOT use the administrative interface while EMC NAS Software

       upgrade is in progress. EMC NAS Service starts automatically after

       the upgrade finishes.

I have used 7.1.76.4_emcnas_DVD .

Labels (1)
0 Kudos
4 Replies
Rainer_EMC
5 Iridium

Re: Unisphere page is not working using control station ip

Have you followed the control station replacement procedure from Solve ?

0 Kudos

Re: Unisphere page is not working using control station ip

Yes, I have followed the procedure generated from solve Desktop. I can ping the Sp's from the control station.

0 Kudos
Moderator
Moderator

Re: Unisphere page is not working using control station ip

Hello Muzammil_Ubaray,

Have you tried to restart the control station to see if you are getting the same error?  Are you only getting this error on the primary control station or on both? 

Please let us know if you have any other questions.

DELL-Sam L
Dell | Social Outreach Services - Enterprise
Download the Dell Quick Resource Locator app today to access PowerEdge support content on your mobile device! (iOS, Android, Windows)

0 Kudos

Re: Unisphere page is not working using control station ip

Hi Saml,

I had reboot the control station but still getting the same result when login using as nasadmin .  I have only control station in the system.

0 Kudos