Highlighted
rob_steele
2 Iron

IOPs reading zero after vCenter reboot

Jump to solution

VxRail Manager is now showing zero IOPs for the cluster after rebooting vcenter. CPU usage and Memory usage are showing successfully, however Storage IOPs is still flat. We verified that we can see IOPs in vcenter and we have also tried to reboot the vxrail manager appliance.

Tags (3)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
rob_steele
2 Iron

Re: IOPs reading zero after vCenter reboot

Jump to solution

For this PoC we took a node offline for a test and it appears that it caused the IOPs to no longer show. After bringing the 4th node back online we were able to see output again.

0 Kudos
3 Replies
rob_steele
2 Iron

Re: IOPs reading zero after vCenter reboot

Jump to solution

I found this KB article: https://emcservice.force.com/CustomersPartners/kA2f1000000X4FECA0

VxRail: Unable to query storage IOPS statistics from VxRail Manager

Article Number 000500209

We are looking into it now.

0 Kudos
rob_steele
2 Iron

Re: IOPs reading zero after vCenter reboot

Jump to solution

We tried the script to see the latency and it does not look to be the problem here. Our output was:

real 0m0.874s

user 0m0.153s

sys 0m0.025s

0 Kudos
rob_steele
2 Iron

Re: IOPs reading zero after vCenter reboot

Jump to solution

For this PoC we took a node offline for a test and it appears that it caused the IOPs to no longer show. After bringing the 4th node back online we were able to see output again.

0 Kudos