Leonschaap
1 Copper

Problem XPS 420 after starting up windows

Hello,

After starting up windows XP my computer gets a blue screen that it has to shutdown to prevent damage.

Stop: 0x0000008E (0XC0000005, 0X897528EC, 0XBACFB970, 0X00000000)
Adress 897528EC base at 89752000, Datestamp 4a351d6a

The blue screen gives me 3 possible problems
1. Not enough Hard disc space
2. Problem with a driver
3. Bios settings

After starting up again, I get the blue screen again.

If I start up in safe mode or the last good configuration everything is working. But if I start the desktop normally again, the same blue screen appears.

What can I do about this problem.

Regards,

Leon
The Netherlands

0 Kudos
3 Replies
Davet50
5 Iridium

Re: Problem XPS 420 after starting up windows

did you make any changes to your sytem or download and install any driver updates or windows updates?

Try using the System restore to restore your computer to a day or time just before you started experiencing this error

 Home Built Sandy Bridge P8P67 i7 2600k @ 4.5 GHz 8gigs GSkill Ripjaws. Corsair 800D Case and AX1200 Ps X-Fi Titanium Fatal1ty pro PCIe Sound Card
Dell Studio XPS 1645  Window 10 Pro

Forum member since 2003

0 Kudos
Leonschaap
1 Copper

Re: Problem XPS 420 after starting up windows

Thanks Dave

I installed the new AVG 8.5 and a day after that I see at a system restore point that a unsigned driver was installed. After that day the problems started.

I go back to the day before I installed the new AVG and now everything is working properly. I think the problem is solved thanks

Regards Leon

0 Kudos
Davet50
5 Iridium

Re: Problem XPS 420 after starting up windows

Good News. Glad to have helped

 Home Built Sandy Bridge P8P67 i7 2600k @ 4.5 GHz 8gigs GSkill Ripjaws. Corsair 800D Case and AX1200 Ps X-Fi Titanium Fatal1ty pro PCIe Sound Card
Dell Studio XPS 1645  Window 10 Pro

Forum member since 2003

0 Kudos