Highlighted
8 Krypton

Problem when reinstalling XP Media Center

Hi,

I just got a new hard drive. I reformatted it and installed XP Media Center edition. When it did the final restart it went to the log in window and I got the flashing message not to push any keys, I promise I didn't. However after about 1 hr, I did. The only errors I received is that a bunch of the pictures bundled with the media center didn't install. Is there a way to go back and get them from the cd. What location they may be?

Thanks,

John

0 Kudos
4 Replies
Moderator
Moderator

Re: Problem when reinstalling XP Media Center

traumajohn,

Thank you for using the Dell Community Forum.

Reinstall Media Center to see if it will complete the install.


Social Media Support
#IWork4Dell
To help us troubleshoot, send us via a private message: Dell PC or Monitor Service Tag number
Out of Warranty Support
Where do I find my Dell PC Service Tag or Express service code?
Where do I post SA (SupportAssist) issue/questions?
0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem when reinstalling XP Media Center

Anyone have any idea if this suggestion worked? I'm having the exact same issue with my 9300.

Does re-re-installing take care of it?

0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem when reinstalling XP Media Center

Hi,

Yes it did. I tried to rip the missing items from the cd but that didn't work. Since I wasn't sure what else was missing, I decided to reinstall completely and it worked the second time.

John

 

0 Kudos
8 Krypton

Re: Problem when reinstalling XP Media Center

Thank you for getting back to me, traumajohn!

0 Kudos