genjix
1 Nickel

Trying to auto launch a published app

Jump to solution

Hello all,

Trying to auto launch a published app, but when i click on settings "auto-connect on start up" is grayed out and have no option to tick that box, however i do have that option enabled on the VDI.  where would the option be to enable this?

 

Wyse 5070

ThinOS 8.5

Horizon VMware RDS 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions

Re: Trying to auto launch a published app

Jump to solution

I am not sure which version of WMS you are running but under WMS 1.4

Remote Connections (8.5+)

VMWare broker

"Sessions to connect Automatically"

If you do not have that box due to being on an older version of WMS you can still do it, but you would need to specify your vmware broker settings not in the broker section, but in the advanced section of the policy.  The key field would be the "AutoConnectList="

ConnectionBroker=VMware Host=Enter_VDI_Broker AutoConnectList=yourautolaunchapp SecurityMode=Low ConnectionType=PCoIP

4 Replies

Re: Trying to auto launch a published app

Jump to solution

You would use Wyse Management Suite to manage the device via policies and configure auto launch.

https://www.dell.com/support/home/us/en/19/product-support/product/wyse-wms/drivers

0 Kudos
genjix
1 Nickel

Re: Trying to auto launch a published app

Jump to solution

Thanks for your response.  I'm in the wyse management console, however i do not see any options to enable auto connect for a published application.  Can you point me in the right direction?

0 Kudos

Re: Trying to auto launch a published app

Jump to solution

I am not sure which version of WMS you are running but under WMS 1.4

Remote Connections (8.5+)

VMWare broker

"Sessions to connect Automatically"

If you do not have that box due to being on an older version of WMS you can still do it, but you would need to specify your vmware broker settings not in the broker section, but in the advanced section of the policy.  The key field would be the "AutoConnectList="

ConnectionBroker=VMware Host=Enter_VDI_Broker AutoConnectList=yourautolaunchapp SecurityMode=Low ConnectionType=PCoIP

genjix
1 Nickel

Re: Trying to auto launch a published app

Jump to solution

This did it, thank you!  

Marking as solution.  

Sessions to connect automatically  

0 Kudos