Highlighted
JohnAtkins
3 Argentium

Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

Post Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

This thread can be used for all feedback for WTOS 8.0 BETA build 030.

0 Kudos
6 Replies
JohnAtkins
3 Argentium

RE: Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

Thumbs up

Requests for Screen Shots:
This forum doesn't allow uploads. You can however link to an external site and paste that link here so we can still view the screen shot.
An example of a free site that will host your images is:
Image Shack http://imageshack.us/; TinyPic http://tinypic.com/

Requests for Video uploads:
If a request for a video has been asked, please PM me directly, and I will provide you an link to upload the image.

                          

Tags (3)
0 Kudos
assangflexx
1 Copper

RE: Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

Quote Originally Posted by John Atkins View Post

Requests for Video uploads:
If a request for a video has been asked, please PM me directly, and I will provide you an link to upload the image.

 

Or upload the video 

Tags (2)
0 Kudos
lyndonbrown
1 Copper

RE: Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

WTOS 8.0_033 beta Imprivata issue 
Per customer, St. Joseph's, it appears the OneSign intergration isn't working in this version. Tapping your badge does nothing on the unit, worked fine in version 8.0_026.

Tags (2)
0 Kudos
lyndonbrown
1 Copper

RE: Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

Quote Originally Posted by lyndonbrown View Post

WTOS 8.0_033 beta Imprivata issue 
Per customer, St. Joseph's, it appears the OneSign intergration isn't working in this version. Tapping your badge does nothing on the unit, worked fine in version 8.0_026.

 

Additional information from customer - It gives this error:

Contacting OneSign Server...
SSL: error ERR_TCP_CONNECT_ERROR!
SSL: unable to setup connection, (err=-5914)
OneSign Server initialization failed

Again, this worked perfectly on 8.0_026.

Tags (2)
0 Kudos
jsilveira
1 Copper

RE: Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

WTOS: 8.0_033
Wyse: R10L
Gateway: Microsoft Windows Server 2008R2
End-User OS: Windows 7 Pro / Windows 7 Ultimate / Windows 8 Pro

Issue Description / Event Log:

Wyse freezes when loading end-user VM OS after Event Log displays "RDP: RDP8 Graphics Pipeline is enabled".

RDP: Connecting to gateway [vdi.xxx.com]
TSGW: Tunnel Initialization Succeeded
TSGW: Channel Initialization Succeeded
RDP: NLA CredSSP Authentication
RDP: Create RDP8 network detection channel
RDP: RD8 Graphics Pipeline is enabled

Other testing information:
- Tested with End-User OSes: Windows 7 Pro / Ultimate and Windows 8 Pro
- Same configuration works fine with Windows Remote Desktop Client / iTap on IOS and Mac OSX, but not using WYSE.
- I have captured test on video and I am keen to provide access to my test environment.

Tags (2)
0 Kudos
jsilveira
1 Copper

RE: Wyse Thin OS 8.0 Beta Feedback information

Quote Originally Posted by jsilveira View Post

WTOS: 8.0_033
Wyse: R10L
Gateway: Microsoft Windows Server 2008R2
End-User OS: Windows 7 Pro / Windows 7 Ultimate / Windows 8 Pro

Issue Description / Event Log:

Wyse freezes when loading end-user VM OS after Event Log displays "RDP: RDP8 Graphics Pipeline is enabled".

RDP: Connecting to gateway [vdi.xxx.com]
TSGW: Tunnel Initialization Succeeded
TSGW: Channel Initialization Succeeded
RDP: NLA CredSSP Authentication
RDP: Create RDP8 network detection channel
RDP: RD8 Graphics Pipeline is enabled

Other testing information:
- Tested with End-User OSes: Windows 7 Pro / Ultimate and Windows 8 Pro
- Same configuration works fine with Windows Remote Desktop Client / iTap on IOS and Mac OSX, but not using WYSE.
- I have captured test on video and I am keen to provide access to my test environment.

 

Update to my previously post:

- Session seems to be connected but screen does not refresh. I noticed that mouse and keyboard inputs are passed on to the End User OS, although in my monitor (Tested with 2 different models :ACER Model X233H Version X233H bd and LG Model E2442VA) seems to be in a frozen state. when I reconnected the session from a Windows RD Client, the keyboard and mouse inputs were there, so that's how I found out only the display is not refreshing with WTOS Gateway Connection.
- It also works fine with PocketCloud Pro on iPhone and iPad.

Tags (2)
0 Kudos