P25 & View, 2nd monitor won't reconnect

P25 & View, 2nd monitor won't reconnect

Hi, we are running VMware View 5.1 and P25 zero clients on firmware 4.0.3. Our monitors are connected using Display Port for primary & DVI for secondary. They work fine as long as you are using them. If you lock your desktop and walk away for a period of time, when you come back and sign into your desktop, the 2nd monitor will work for 3-5 seconds, then flash and go to a 'no signal detected' setting. We then need to hit the button on the P25 to disconnect from our VM, then reconnect and everything works fine again.

I saw a similar thread regarding the P20 clients and the suggested solution was to update to firmware 4.0.3, but as you can see our clients are already on 4.0.3. Has anyone got any resolution for this issue?

Tags (3)
0 Kudos
3 Replies
jcosta-2015
1 Copper

RE: P25 & View, 2nd monitor won't reconnect

I bought a few refurbished P25s. They have been working for a few months with no issues running dual monitors. All of a sudden one won't display dual monitors. They login with the right monitor and then after logging in windows 7 the right monitor disables and the left works.

Tried upgrading 4.1 and it didn't fix it.

Any luck on resolving this?

Tags (2)
0 Kudos
Highlighted

RE: P25 & View, 2nd monitor won't reconnect

Actually, updating to 4.1 seems to have fixed it for us. We haven't seen the issue in about 2 weeks. *knock on wood*

Tags (2)
0 Kudos
larjona
1 Copper

RE: P25 & View, 2nd monitor won't reconnect

Actually, there is a 4.8.0 firmware version available. Please, think about update to that version as soon as possible.

Regards,